Nobleman Boxsprings
Pieten in opleiding bij GVM’79

Pieten in opleiding bij GVM’79


Geplaatst op: 3 december 2018

Vorige week woensdag was gymzaal de Eendracht omgebouwd tot Pieten Opleidingscentrum. Er zouden die middag ongeveer 60 mini pietjes van Gymnastiekvereniging Mijdrecht komen om te oefenen. Om 14:00 begon de les met een goede warming-up. Daarna waren er groepjes gemaakt die met hun nep-kadootjes langs de verschillende onderdelen gingen. Er werden kadootjes door de schoorsteen gegooid, er werd over de daken gelopen, door schoorstenen gekropen, gekke pietensprongen gemaakt, het paard van Sinterklaas nagedaan en een estafette gelopen.
Tussendoor was er tijd voor limonade in de pietendisco! Natuurlijk waren er ook echte Pieten, die de kinderen hielpen bij de onderdelen en ook een aantal spectaculaire kunstjes lieten zien. Om 15:30 was iedereen moe van het harde werken en gingen de mini pietjes met hun kadootjes naar huis. Het was een geslaagde middag, mede dankzij de hulp van alle ouders! Wil jij ook net zo soepel en behendig worden als de mini pietjes van GVM’79? Kom dan ook eens meedoen bij één van onze lessen, wij hebben opleidingen voor Acrobaten Pieten, Turn Pieten, Freerun Pieten en Kleuter Pieten. Meer informatie op Facebook en de website. Tot snel in de gymzaal!

Laatst bewerkt op: 3 december 2018 14:59

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Pieten in opleiding bij GVM’79

Vorige week woensdag was gymzaal de Eendracht omgebouwd tot Pieten Opleidingscentrum. Er zouden die middag ongeveer 60 mini pietjes van Gymnastiekvereniging Mijdrecht komen om te oefenen. Om 14:00 begon de les met een goede warming-up. Daarna waren er groepjes gemaakt die met hun nep-kadootjes langs de verschillende onderdelen gingen. Er … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: