Nobleman Boxsprings
Geslaagde pietentraining voor de Kangoeroes van Atlantis

Geslaagde pietentraining voor de Kangoeroes van Atlantis


Geplaatst op: 4 december 2018

Zaterdag 1 december was er de wekelijkse training voor de Kangoeroes. Maar deze keer was het niet zomaar een training, maar een echte pieten training. De zaal stond vol met spelletjes om de kinderen echt even pietjes te laten zijn. De Kangoeroes bestaande uit: Jaidy, Evy, Fenna, Julian en Jop waren allemaal verkleed als pietje en klaar voor de training. Na een korte warming-up vonden de kinderen een envelop met een brief van Sinterklaas erin. Hierin stond dat de cadeautjes voor de Kangoeroes verstopt waren door de “Vergeet Piet” en niet meer wist waar hij ze gelaten had. De kinderen kregen na elk onderdeel een puzzelstukje om erachter te komen waar de cadeautjes moesten liggen. Onderdeel 1 was meteen het spannendst, van het dak afspringen. Via een bank omhoog lopen en dan van de kast springen. Iedereen heeft het gedaan, super knap! Het was Jaidy die helemaal niet bang was, alleen de bank opliep en zo ver mogelijk op de mat sprong. Het eerste puzzelstuk was verdiend. Van het dak afspringen was gelukt, maar ook om op de daken te lopen? Dat bewees Julian wel even. Met een nepcadeau in zijn hand zelf over een bank lopen die op zijn kop lag. Hij mocht het tweede puzzelstuk in ontvangst nemen. Ook bij het derde onderdeel van dak tot dak springen is een puzzelstuk verdiend. Pieten moeten behendig met cadeautjes kunnen omgaan. Dat hebben de Kangoeroes in onderdeel 4 laten zien. De cadeautjes moesten in de korf gemikt worden. Fenna kreeg het voor elkaar om met 1 hand een cadeautje in de hoogste korf te gooien. Zij mocht het vierde puzzelstuk bij de andere leggen. Ze konden nog niet zien waar de verstopplaats was. Dus de laatste twee onderdelen moesten nog goed uitgevoerd worden om de laatste puzzelstukken te verdienen. Het één na laatste onderdeel viel het meest in de smaak. Met een cadeautje in de hand moesten ze door een kruiptunnel en hierna het cadeautje gooien in de korf die op de grond stond. Jop nam niet één, maar wel twee cadeautjes mee en het lukte hem om ze allebei in de korf te krijgen. Het laatste onderdeel was zaklopen. Evy legde heel snel het parcours af. Hiermee was het laatste puzzelstuk verdiend en het puzzelen kon beginnen. De puzzel werd opgelost en ze zagen een foto van het café in de sporthal. Iedereen liep snel naar het café en begon met zoeken. De “Vergeet Piet” had ze wel erg goed verstopt. Zelfs de mensen die koffie aan het drinken waren in het café werd gevraagd of zij iets gezien hadden. Door goed teamwork zijn alle cadeaus gevonden. Ze lagen onder andere op het dartbord, achter de bar en op tafel tussen de menukaart. De cadeautjes konden worden open gemaakt. Iedereen heeft een bal gekregen, wat een passend cadeau is voor deze korfballers in de dop. Op de tribune werden nog wat kruidnootjes gegeten. De Kangoeroes zijn goed verwend door Sint en Piet, dit komt mede doordat ze elke zaterdag heel hard trainen!

Nieuwsgierig geworden naar een training van de Kangoeroes? Kom dan gezellig een keer meedoen en meld je aan via aanmelden@kvatlantis.nl De Kangoeroe Klup is voor kinderen van 3 tot 6 jaar en trainen op zaterdag van 10.00 tot 11.00 uur.

Laatst bewerkt op: 4 december 2018 09:12

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Geslaagde pietentraining voor de Kangoeroes van Atlantis

Zaterdag 1 december was er de wekelijkse training voor de Kangoeroes. Maar deze keer was het niet zomaar een training, maar een echte pieten training. De zaal stond vol met spelletjes om de kinderen echt even pietjes te laten zijn. De Kangoeroes bestaande uit: Jaidy, Evy, Fenna, Julian en Jop … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: