Bezoekers consultatiebureau Zuwe Zorg tevreden


Geplaatst op: 8 november 2011

Uit onderzoek onder ouders die het consultatiebureau van Zuwe Zorg bezoeken, blijkt dat de ouders tevreden zijn! Zuwe Zorg heeft een 7,5 als cijfer gekregen. Van de ouders beveelt meer dan driekwart Zuwe Zorg ook aan bij anderen, want zij vinden het bezoek aan het consultatiebureau nuttig.

De ouders die aan het onderzoek hebben deelgenomen zijn uitermate tevreden over de toegankelijkheid van het consultatiebureau en hun kinderen voelen zich er op hun gemak. Maar ook de afstemming en de adviezen tussen de verschillende hulpverleners en de bejegening en deskundigheid van zowel de assistente, de consultatiebureauarts als de verpleegkundige komen positief uit het onderzoek. Ook de informatievoorziening wordt als zeer positief ervaren. De telefonische bereikbaarheid van de adviezenlijn en de bereikbaarheid voor het maken, afzeggen of veranderen van afspraken is erg goed.

"Erg blij met deze uitkomst"
Sophia Hoogendoorn, manager Jeugdgezondheidszorg Zuwe Zorg, geeft aan: "We zijn erg blij met deze uitkomst. Het is goed te horen dat de ouders tevreden zijn over onze consultatiebureaus. Maar naast alle positieve punten, zien we ook verbeterpunten. Hier gaan we mee aan de slag. Want de komende jaren blijven we zoeken naar mogelijkheden om de kwaliteit van onze consultatiebureaus verder te verbeteren."

De Jeugdgezondheidszorg van Zuwe Zorg heeft onderzoek laten doen naar de ervaringen van de ouders. Hiervoor is gebruik gemaakt van de landelijke ontwikkelde vragenlijst, de CQ index, uitgevoerd door onderzoeksbureau Van Loveren.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bezoekers consultatiebureau Zuwe Zorg tevreden

Uit onderzoek onder ouders die het consultatiebureau van Zuwe Zorg bezoeken, blijkt dat de ouders tevreden zijn! Zuwe Zorg heeft een 7,5 als cijfer gekregen. Van de ouders beveelt meer dan driekwart Zuwe Zorg ook aan bij anderen, want zij vinden het bezoek aan het consultatiebureau nuttig. De ouders die … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: