Radio Aalsmeer nu ook op televisie

Radio Aalsmeer nu ook op televisie


Geplaatst op: 5 december 2018

In een tijd dat het wereldnieuws altijd om aandacht schreeuwt, is Radio Aalsmeer al meer dan 25 jaar een vertrouwd adres voor leuke, informatieve en actuele informatie uit de eigen omgeving. Eerst alleen via de radio, later ook via een uitgebreide website en sinds kort is het media-aanbod compleet met de komst van het eigen televisiekanaal! Na een periode van proefuitzendingen is Radio Aalsmeer TV nu officieel in de lucht. De medewerkers zijn er trots op: er komt weer TV uit Aalsmeer! 

Lokaal nieuws
Op RA-TV vind je het laatste lokale nieuws, een uitgebreide agenda, een regelmatig wisselende fotogalerij ‘Aalsmeer Toen en Nu’, het weer, informatie over de programma’s en de gedraaide muziek en je kijkt via een webcam mee naar de watertoren en de poel. Dit alles terwijl je naar de radio-uitzendingen luistert. 

In eigen beheer werd een compleet redactiesysteem ontwikkelt, waarmee zowel de website, de nieuwsitems op de radio overdag en RA-TV wordt aangestuurd. In de toekomst wordt het wellicht ook mogelijk om bijvoorbeeld de gemeenteraadsvergaderingen en lokale sportwedstrijden uit te gaan zenden. Ideeën zijn altijd welkom. 

Kanaal 12 of -1
Nu al weten vele Aalsmeerders en Kudelstaarters RA-TV te vinden, maar als dat nog niet gelukt is: Radio Aalsmeer-TV is makkelijk te vinden. Kijk je via Caiway dan is kanaal 12 snel gevonden.  Kijk je via KPN, XS4ALL of Telfort dan vind je RA-TV op kanaal 1389 (dat is eigenlijk kanaal -1)! Ook via radioaalsmeer.nl/tv kun je online meekijken. 

Voor iedereen
Het TV-kanaal is een unieke manier voor verenigingen, organisaties en particulieren om mededelingen te publiceren met de Aalsmeerse en Kudelstaartse kijker als doelgroep. Persberichten, sportuitslagen en evenementen kunnen worden gestuurd naar info@radioaalsmeer.nl.

Laatst bewerkt op: 5 december 2018 09:59

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Radio Aalsmeer nu ook op televisie

In een tijd dat het wereldnieuws altijd om aandacht schreeuwt, is Radio Aalsmeer al meer dan 25 jaar een vertrouwd adres voor leuke, informatieve en actuele informatie uit de eigen omgeving. Eerst alleen via de radio, later ook via een uitgebreide website en sinds kort is het media-aanbod compleet met … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: