Wintermarkt in de Zijdstraat Aalsmeer

Wintermarkt in de Zijdstraat Aalsmeer


Geplaatst op: 5 december 2018

Op zaterdag 15 december vindt in Aalsmeer Centrum weer een gezellige Wintermarkt plaats. Tussen 10.00 en 17.00 uur staan er rond het Molenplein en in de Zijdstraat een flink aantal kramen met lekkere etenswaren en leuke cadeaus. Op deze zaterdag tussen Sinterklaas en Kerst zijn natuurlijk alle winkels in het centrum geopend. Een aantal winkeliers is ook buiten te vinden met een kraam, maar er zijn ook standhouders van buitenaf. Op de Wintermarkt wordt natuurlijk ook de kerstgedachte hoog gehouden. Daarom is ook een aantal goede doelen en verenigingen aanwezig die de kerstgedachte onder de aandacht brengen.

Bij de plaatselijke horeca en de verschillende kraampjes op het Molenplein kunt u genieten van verschillende winterse gerechten zoals erwtensoep, glühwein, poffertjes, oliebollen, warme chocolademelk of een lokaal winterbiertje uit Kudelstaart. Kinderen mogen tijdens de Wintermarkt o.l.v. van ons promoteam een gratis kerststukje maken en wie weet loopt u de kerstman nog tegen het lijf.

Gratis parkeren

Met een blauwe schijf kunt u 2 uur gratis parkeren in Aalsmeer Centrum (op het Raadhuisplein 1,5 uur) en voor slechts 5 euro kunt u de hele dag zorgeloos parkeren in de parkeergarage van Studio’s Aalsmeer, ingang vanaf de Van Cleeffkade. De Wintermarkt wordt georganiseerd door organisatiebureau Natural Solutions in samenwerking met Ondernemersfonds Meer Aalsmeer. Voor meer informatie en vragen kunt u terecht op www.meeraalsmeer.nl

Laatst bewerkt op: 5 december 2018 10:06

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wintermarkt in de Zijdstraat Aalsmeer

Op zaterdag 15 december vindt in Aalsmeer Centrum weer een gezellige Wintermarkt plaats. Tussen 10.00 en 17.00 uur staan er rond het Molenplein en in de Zijdstraat een flink aantal kramen met lekkere etenswaren en leuke cadeaus. Op deze zaterdag tussen Sinterklaas en Kerst zijn natuurlijk alle winkels in het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: