001 -Brouwer Transport
Er staat een paard in de gang bij Jachthaven Vinkeveen

Er staat een paard in de gang bij Jachthaven Vinkeveen


Geplaatst op: 6 december 2018

Van levensgrote kunstpaarden tot aan kleurrijke schilderijen zijn spoedig te bewonderen bij Rabobank Rijn en Veenstromen in Mijdrecht.

De kunstbank ‘In the Cloud’ geschilderd door Andrea Leber die naar aanleiding van de zomer expositie ‘Aan ’t Roer’ geplaatst is bij Rabobank Rijn en Veenstromen in Mijdrecht heeft veel positieve reacties teweeggebracht. Daarom zal de komende tijd de locatie meer kleur krijgen door de schilderijen en sculpturen die geëxposeerd zullen worden. De kunst zal tot het voorjaar te bewonderen zijn. 

Jachthaven Vinkeveen is gevraagd om deze expositie in te richten, deze staat inmiddels bekend om de unieke combinatie van ligplaatsen, short stay en kunst op de haven.

De kunstenaars waarvan de kunstwerken te bewonderen zijn onder andere Andrea Leber, Merel Kooning en Jacky Zegers. De expositie zal officieel geopend worden tijdens lancering van de winteruitgave van De Venen INTO business. Tijdens avond zal ook de Top 50 Meest Invloedrijke Personen van De Venen worden bekend gemaakt. 


Nieuwsgierig geworden naar de expositie? Wandel binnen vanaf maandag 17 december tijdens kantooruren op vestiging Rabobank Rijn en Veenstromen in Mijdrecht om de kunst te bewonderen.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Er staat een paard in de gang bij Jachthaven Vinkeveen

Van levensgrote kunstpaarden tot aan kleurrijke schilderijen zijn spoedig te bewonderen bij Rabobank Rijn en Veenstromen in Mijdrecht. De kunstbank ‘In the Cloud’ geschilderd door Andrea Leber die naar aanleiding van de zomer expositie ‘Aan ’t Roer’ geplaatst is bij Rabobank Rijn en Veenstromen in Mijdrecht heeft veel positieve reacties … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: