001 -Brouwer Transport
Getuigen gezocht ongeluk Abcoude

Getuigen gezocht ongeluk Abcoude


Geplaatst op: 7 december 2018

De politie zoekt getuigen van een ongeluk in Abcoude. Afgelopen dinsdag werd op de kruising van de Broekzijdselaan met de Bijdorplaan een 13-jarig meisje op een fiets aangereden door een rode Volvo.

Het ongeluk gebeurde rond 07.45 uur. Daarbij kwam het slachtoffer op de motorkap terecht. Het meisje raakte lichtgewond. Drie omstanders hielpen het meisje en ook de automobilist stapte uit.

De fietser heeft geen namen en telefoonnummers van de autobestuurder of de omstanders gevraagd. Geschrokken van het ongeluk kon zij alleen haar moeder bellen. De politie wil de getuigen en de bestuurder van de rode Volvo ook graag spreken en hoopt dat ze zich willen melden.

Help mee

De politie doet onderzoek naar het ongeluk en is op zoek naar getuigen. Bent u of kent u de bestuurder? Bent u een van de omstanders die de fietser heeft geholpen? Of was u op 4 december omstreeks 7.45 uur getuige van het ongeluk tussen een fietser en een rode Volvo op de kruising Broekzijdselaan/Bijdorplaan in Abcoude?

Agenten komen graag met u in contact. Vul het contactformulier in of bel 0900 8844.


Laatst bewerkt op: 8 december 2018 15:26

Bron: Politie.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Getuigen gezocht ongeluk Abcoude

De politie zoekt getuigen van een ongeluk in Abcoude. Afgelopen dinsdag werd op de kruising van de Broekzijdselaan met de Bijdorplaan een 13-jarig meisje op een fiets aangereden door een rode Volvo. Het ongeluk gebeurde rond 07.45 uur. Daarbij kwam het slachtoffer op de motorkap terecht. Het meisje raakte lichtgewond. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: