VLC

Getuige volgt winkeldief in Mijdrecht


Geplaatst op: 8 november 2011

Mijdrecht - Dankzij een getuige die een winkeldief volgde, konden agent de verdachte op maandagmiddag 7 november aanhouden.

Rond 17.00 uur hoorde een medewerker van een winkel aan De Passage het alarm van een beveiligingspoortje afgaan, toen een man de winkel verliet. De verdachte zet het direct op een lopen en wist te ontkomen. Een passant op een fiets zag de verdachte bij de winkel wegrennen, en fietste achter hem aan. Hij zag dat de verdachte een horecagelegenheid in de buurt binnenging. De getuige fietste terug naar de winkel en gaf dit aan het winkelpersoneel door.

Gewaarschuwde agenten spraken met het winkelpersoneel en de getuige. Vervolgens gingen de agenten naar de horecagelegenheid en hielden daar de verdachte, een 33-jarige Pool, aan. Hij bleek een gestolen vest bij zich te hebben. Hij is naar het politiebureau overgebracht, is ingesloten en voor nader onderzoek in verzekering gesteld.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Getuige volgt winkeldief in Mijdrecht

Mijdrecht - Dankzij een getuige die een winkeldief volgde, konden agent de verdachte op maandagmiddag 7 november aanhouden.Rond 17.00 uur hoorde een medewerker van een winkel aan De Passage het alarm van een beveiligingspoortje afgaan, toen een man de winkel verliet. De verdachte zet het direct op een lopen en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: