Legmeervogels meiden MO15-1 kampioen

Geplaatst op: 10 december 2018

Zaterdag 8 december moesten de meiden van de Legmeervogels uit spelen tegen DSS MO15-3. De meiden hadden liever thuis gespeeld want vandaag konden ze  kampioen worden. Ze hadden tot nu toe alle wedstrijden gewonnen en daar wilde ze dit seizoen ook mee afsluiten. Met veel wind en daardoor ook kou gingen de meiden enthousiast van start. Ze startte meteen met goed overspel en veel kansen. DSS was voornamelijk aan het verdedigen en kwamen bijna niet op de helft van LMV. Marith die deze wedstrijd op doel stond had het rustig maar de ballen die ze kregen stopte ze netjes. Naomi speelde achterin en  samen met Jana, Danique, Jessy en Marijn hadden ze achter het goed onder controle. De bal ging al snel richting het doel maar door goed keepwerk van DSS duurde het even voordat Sanne het eerste doelpunt scoorde. Jet schoot een mooie ‘hands’ door vol in de kruising te schieten en een speelster van DSS de bal stopte met haar handen. Sanne nam de strafschop en met 0-2 gingen ze de rust in. De tweede helft was ook al snel voornamelijk aanvallen. Evi en Isabeau speelde strak over en Tessa en Lilian konden meerdere keren Nadia en Sanne goed bereiken. LMV bleef goed voorin spelen waardoor het steeds gevaarlijk was.  DSS zorgde voor een mooi doelpunt door de uittrap tegen Aleyna te schieten. Hierdoor kaatste de bal via de achterkant van Aleyna het doel van DSS in. Doelpunten volgde elkaar snel op. Door goed overspelen scoorde Sanne 3x, Nadia 1x, Danique de J 1 x, Kiki 2x en Aleyna 1x. Zo eindigde de wedstrijd met een mooie 0-8 eindzege en konden ze het kampioenschap gaan vieren. De coaches Eddy en Edwin zijn super trots op de meiden die iedere wedstrijd vol voor de winst gingen. In de kantine van DSS werden ze onthaald met het nummer ‘We are the Champions’. Nu genieten van een winterstop en het volgende seizoen vol goede moed van start!

Laatst bewerkt op: 10 december 2018 09:19

Zaterdag 8 december moesten de meiden van de Legmeervogels uit spelen tegen DSS MO15-3. De meiden hadden liever thuis gespeeld want vandaag konden ze  kampioen worden. Ze hadden tot nu toe alle wedstrijden gewonnen en daar wilde ze dit seizoen ook mee afsluiten. Met veel wind en daardoor ook kou … Lees meer »