Vinkefest 2023

Muziekproject Ik doe mee bij OBS Molenland


Geplaatst op: 7 november 2011

Op vrijdag 28 oktober was het dan zover, de kinderen van groep 3 van OBS Molenland beklommen het podium voor het muziekproject ‘Ik doe mee!'.

Het muziekproject is ontwikkeld en wordt uitgevoerd door ‘Troupe A'dour'.

De kinderen volgden twee workshops onderleiding van Diana Bohnenberger en Irina Parfenova. Het pianoduo begeleidde de kinderen met muziek van de Franse componist Georges Bizet. Aan het eind van de twee workshops werd er in de klas op de muziek gezongen, gespeeld, geoefend en geknutseld om van de tien miniaturen onze eigen voorstelling te maken. Na keihard geoefend te hebben kon de voorstelling beginnen. De hele school en de familie van de kinderen zaten nieuwsgierig te wachten. Tijdens de voorstelling was goed te zien dat de kinderen de klassieke muziek zich eigen hadden gemaakt, want ze wisten precies wanneer ze moesten bewegen, tikken of zingen. Aan het einde was er nog een verrassing voor de familie..., ze moesten namelijk zelf in actie komen tijdens het laatste nummer!

De kinderen mochten een familielid uitkiezen om dansend de voorstelling af te sluiten.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Muziekproject Ik doe mee bij OBS Molenland

Op vrijdag 28 oktober was het dan zover, de kinderen van groep 3 van OBS Molenland beklommen het podium voor het muziekproject ‘Ik doe mee!'. Het muziekproject is ontwikkeld en wordt uitgevoerd door ‘Troupe A'dour'. De kinderen volgden twee workshops onderleiding van Diana Bohnenberger en Irina Parfenova. Het pianoduo begeleidde … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: