Vinkefest 2023

Kaartjes winnen bij Cultura-dio op MidPointFM


Geplaatst op: 7 november 2011

In de 50ste editie van Cultura-dio ontvangt Roy Spraakman, de droogkomische frontman van De Ministers: Tim Driessen. En daarom mag Cultura-dio vrijkaartjes weggeven voor de voorstelling van De Ministers op 12 november in Cultureel Café Bacchus in Aalsmeer. De Ministers brengen melancholische, poëtisch getinte liedjes uit het rariteitenkabinet van het leven. Het theaterprogramma Zeekoorts ademt de geur van de zee. Balancerend tussen melancholie en droogkomische verhalen wordt het publiek meegenomen in de betovering van Zeekoorts.

Tevens praat Roy met puntdichter Jan J. Pieterse over zijn nieuwe theaterprogramma Mannen van Taal. Deze voorstelling is een woordenstrijd vol zinderende zinnen, gespierde taal en het betere versvoetenwerk. Uit dit verbale slagveld zal per provincie een winnaar opstaan. Die gelukkige gaat naar de landelijke finale in De Kleine Komedie in Amsterdam. Ook zullen de tekstdichters Pieterse en Frank van Pamelen het publiek met hun eigen werk om de oren slaan.

Cultura-dio is een programma met veel moois uit de theaters, maar ook uit de wereld van jazz, nederpop, soul, rap, wereldmuziek en de Top 40. Met verschillende muziekstijlen, van cabaret tot flamenco, laat Roy horen dat cultuur swingend en grappig kan zijn. Als je meer wilt weten over de artiesten die dit seizoen optreden bij Stichting Cultura of bij Ab-Art, dan doe je er goed aan om naar Cultura-dio te luisteren.

Heb jezelf een tip? Laat het Roy weten!
Heeft jouw toneelvereniging, zangkoor of band een voorstelling in petto? Of ga je zelf iets zingen of dansen? Stuur dan een mailtje naar: radio@cultura-drv.nl

Dan komt jouw tip ook voorbij. Of nog leuker: misschien ben jezelf wel op MidPointFM te horen en kun je iedereen vertellen waarom ze juist naar jóúw voorstelling moeten komen!

Cultura-dio is te horen op zaterdagochtend tussen 08.00 en 10.00 uur en op zondagmiddag, in de herhaling, tussen 12.00 en 14.00 uur.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kaartjes winnen bij Cultura-dio op MidPointFM

In de 50ste editie van Cultura-dio ontvangt Roy Spraakman, de droogkomische frontman van De Ministers: Tim Driessen. En daarom mag Cultura-dio vrijkaartjes weggeven voor de voorstelling van De Ministers op 12 november in Cultureel Café Bacchus in Aalsmeer. De Ministers brengen melancholische, poëtisch getinte liedjes uit het rariteitenkabinet van het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: