Sport BSO bij Korfbalvereniging De Vinken

Sport BSO bij Korfbalvereniging De Vinken


Geplaatst op: 11 december 2018

Vanaf 18 februari 2019 is het clubgebouw van korfbalvereniging De Vinken de locatie voor de sport BSO Vinken, een samenwerking tussen kinderopvangorganisatie Kind & Co en De Vinken in Vinkeveen. Onlangs ondertekenden beide partijen een samenwerkingsovereenkomst. Dit werd gedaan door Willemijn Klop, regiomanager van Kind & Co, en Kelvin Hoogeboom, voorzitter van KV De Vinken.

BSO Vinken is een sport BSO waar kinderen van 7 tot 12 jaar worden opgevangen. Kinderen kunnen er heerlijk binnen spelen, maar zij zullen voornamelijk buiten spelen en sporten. De activiteiten worden op leeftijd en niveau van de kinderen aangeboden. Hierbij wordt een jaarplanning gevolgd waarin zoveel mogelijk verschillende sporten aan bod komen. Op de BSO zijn kinderen van alle scholen in Vinkeveen (Jozefschool, Pijlstaart en Schakel) van harte welkom.

Kind & Co

Kind & Co biedt al 40 jaar kinderopvang in en rondom de provincie Utrecht. In Vinkeveen hebben zij al een BSO naast de Jozefschool. Sport BSO Vinken is daar een mooie aanvulling op. “Sporten bevordert de gezondheid en het sociale aspect. Het is een verantwoorde manier van vrijetijdsbesteding.”, aldus Willemijn Klop.

K.V. De Vinken

Korfbalvereniging De Vinken is opgericht in 1961. De vereniging is een begrip in Vinkeveen en staat bekend als zeer actief en creatief. Naast het korfballen organiseren de leden veel activiteiten voor de diverse leeftijdscategorieën: van een Disneyspeldag voor de jongste leden tot een culinaire verrassingstocht of een echte Vinken-Idols voor de senioren of de oudere jeugd.

Korfballen is op zich al leuk, maar dit maakt het allemaal nog gezelliger. In de winter zijn de korfbalwedstrijden en trainingen in de sporthal aan de Kerklaan te Vinkeveen. In het voor- en najaar spelen De Vinken de thuiswedstrijden op de velden van Sportpark "De Molmhoek". Daar staat ook het oergezellige clubhuis "Op het Vinkennest". Met een gloednieuwe inventaris en een gezellig buitenterras naast het kunstgrasveld is dit een toplocatie voor de nieuwe BSO!

Laatst bewerkt op: 11 december 2018 15:44

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Sport BSO bij Korfbalvereniging De Vinken

Vanaf 18 februari 2019 is het clubgebouw van korfbalvereniging De Vinken de locatie voor de sport BSO Vinken, een samenwerking tussen kinderopvangorganisatie Kind & Co en De Vinken in Vinkeveen. Onlangs ondertekenden beide partijen een samenwerkingsovereenkomst. Dit werd gedaan door Willemijn Klop, regiomanager van Kind & Co, en Kelvin Hoogeboom, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: