001 -Family

Doe wat met uw vakantiefoto’s bij het Cursusproject


Geplaatst op: 7 november 2011

Behalve het maken van fotoboeken kun je je foto's ook tot een mooie film of dvd samenstellen. Leer hoe je met gratis software de beelden in elkaar kunt laten overgaan, waarbij zelfs bewegingen als inzoomen en "pannen" mogelijk zijn. Kies er muziek bij die de maat van de beeldwisselingen aangeeft en zo de sfeer verhoogt. In 5 avonden is het mogelijk een eenvoudige "film" (serie) te leren maken, die (als je dat wilt) vertoond kan worden op een bijeenkomst van de Ned. Ver. voor Beeld en Geluid. De cursist moet wel vertrouwd zijn met het werken onder Windows.

16-23 nov., 7-14 dec., 8 febr. van 20.00 - 22.00 uur.

In De Boei, Kerklaan 32, Vinkeveen.

Cursuskosten incl. materiaal € 30,00. Inschrijven kan via de Rabobank of via internet met http://bit.ly/pCqE6m Wie meer wil weten over inschrijven, cursustijden en betalen, kan bellen 0297 261849 of 0652431473 of mailen: auwert@casema.nl Het totale cursusoverzicht staat op de site www.cursusproject.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Doe wat met uw vakantiefoto’s bij het Cursusproject

Behalve het maken van fotoboeken kun je je foto's ook tot een mooie film of dvd samenstellen. Leer hoe je met gratis software de beelden in elkaar kunt laten overgaan, waarbij zelfs bewegingen als inzoomen en "pannen" mogelijk zijn. Kies er muziek bij die de maat van de beeldwisselingen aangeeft … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: