001 -Family

Amstelhoeker wederom Clubkampioen MC Volgas in Ermelo


Geplaatst op: 7 november 2011

Amstelhoek - In een veld van 56 deelnemers, variërend in leeftijd vanaf 18 jaar is het de ervaren Amstelhoeker motorcrosser Roland Ultee (55) wederom gelukt om clubkampioen te worden op zijn Yamaha YZ250 tweetact.

Bij Ultee stroomt motorolie door de aderen. Op basis van zijn jarenlange ervaring als testrijder bij Yamaha, onder andere in de U.S.A. en Italie, wist hij de troep jonge honden van zich af te houden. Ultee: "Het gaat om het hele jaar constant rijden. Die jonge gasten winnen de ene keer, maar flikkeren de andere keer van hun fiets. Elke wedstrijd voor het podium rijden is de sleutel tot succes." De kampioensbeker werd door de trotse buurtbewoners enthousiast bewonderd.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Amstelhoeker wederom Clubkampioen MC Volgas in Ermelo

Amstelhoek - In een veld van 56 deelnemers, variërend in leeftijd vanaf 18 jaar is het de ervaren Amstelhoeker motorcrosser Roland Ultee (55) wederom gelukt om clubkampioen te worden op zijn Yamaha YZ250 tweetact.Bij Ultee stroomt motorolie door de aderen. Op basis van zijn jarenlange ervaring als testrijder bij Yamaha, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: