001 -Family

HVR Bouw prachtige winnaar Zilveren Turf Businessloop


Geplaatst op: 7 november 2011

Afgelopen zondag 6 november vond in Mijdrecht de 21e Zilveren Turfloop plaats met de start en finish bij Sporthal De Phoenix. Dit jaar behoort de loop voor de 1e keer bij het Zorg & Zekerheid Circuit. Vast onderdeel van deze loop blijft de Businessloop voor bedrijven en instellingen over 5 én 10 km. Dit jaar stonden er maar liefst 19 teams voor de 10 kilometer en 9 teams voor de 5 kilometer aan de start.

Nadat de tijden van de eerste vier finishers van elk team bij elkaar waren geteld konden de winnende teams bekend worden gemaakt. Winnaar van de Zilveren Turfloop 10 km Businessloop 2011 is voor de 1e keer HVR Bouw uit Vinkeveen geworden. Zij nemen de wisselbeker mee naar huis. Op de tweede plaats eindigde PK sport en het Veenlanden College werd derde.
Winnaar van de 5 km Businessloop 2011 is wederom het leerlingenteam van het Veenlanden College geworden. Zij mogen de wisselbeker dit jaar in de prijzenkast ten toonstellen. Op de tweede plaats eindigde nieuweling Breewel Transport en derde werd Bayer.

De organisatie feliciteert alle lopers met het behaalde resultaat. Er is vernomen dat alle teams weer in training gaan voor de 22e editie van de Zilveren Turf Businessloop op de eerste zondag in november in 2012!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

HVR Bouw prachtige winnaar Zilveren Turf Businessloop

Afgelopen zondag 6 november vond in Mijdrecht de 21e Zilveren Turfloop plaats met de start en finish bij Sporthal De Phoenix. Dit jaar behoort de loop voor de 1e keer bij het Zorg & Zekerheid Circuit. Vast onderdeel van deze loop blijft de Businessloop voor bedrijven en instellingen over 5 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: