001- Uithoorn
John Reurings, Peter Bakker en Vincent Versteeg

ReVe Infra en Tuinaanleg doneert 1000 euro aan Stichting Hoogvliegers


Geplaatst op: 13 december 2018

ReVe Infra en Tuinaanleg uit Mijdrecht bestond dit jaar 10 jaar. Dit jubileum hebben zij gevierd met opdrachtgevers, personeel en andere genodigden.

Omwille van dit jubileum hebben de eigenaren John Reurings en Vincent Versteeg geld gekregen van hun gasten wat zij doneren aan Stichting Hoogvliegers. Peter Bakker heeft een cheque van 1000 euro in ontvangst genomen op het kantoor aan de Provincialeweg in Mijdrecht.

Het geld wordt besteed aan het vliegen in sportvliegtuigjes met zieke en gehandicapte kinderen uit De Ronde Venen en omstreken. Ieder jaar in september wordt er een Hoogvliegersdag georganiseerd in Hilversum door een team vrijwilligers. Bakker: "we zijn enorm blij met deze donatie, hiermee kunnen we weer meerdere kinderen uit De Ronde Venen een fantastische verwendag geven."

Meer informatie over het goede doel is te vinden op www.stichtinghoogvliegers.nl. Meer informatie over ReVe Infra en Tuinaanleg: www.revebestrating.nl 

John Reurings, Peter Bakker en Vincent Versteeg


Laatst bewerkt op: 13 december 2018 19:55

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

ReVe Infra en Tuinaanleg doneert 1000 euro aan Stichting Hoogvliegers

ReVe Infra en Tuinaanleg uit Mijdrecht bestond dit jaar 10 jaar. Dit jubileum hebben zij gevierd met opdrachtgevers, personeel en andere genodigden. Omwille van dit jubileum hebben de eigenaren John Reurings en Vincent Versteeg geld gekregen van hun gasten wat zij doneren aan Stichting Hoogvliegers. Peter Bakker heeft een cheque … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: