Volleybal Vereniging Atalante geeft volleyballes op de Vinkeveense basisscholen


Geplaatst op: 7 november 2011

Vanaf maandag 31 oktober is VV Atalante gestart met volleyballessen op de drie Vinkeveense basisscholen; De Pijlstaart, De Schakel en de Jozefschool. Dit is mede mogelijk gemaakt door de nieuwe Vinkeveense supermakt: Albert Heijn en de NeVoBo.

Een officiële volleybaltrainer is naar Vinkeveen gekomen om met ondersteuning van Atalantelid Nico Pappot de kinderen van groep 3 t/m 8 tijdens de gym volleyballes te geven in De Boei.
Op de maandag was het de Schakel die de aftrap nam en in de middag nam de Pijlstaartschool het stokje over. De dinsdag waren de kinderen van de Jozefschool aan de beurt. Donderdag weer de Pijlstaart en vrijdag nogmaals de St Jozef. In de afgelopen week hebben zo'n 650 Vinkeveens kinderen (!) volleyballes gekregen. Deze week krijgen zij allemaal nog een tweede volleyballes.
Er werd heel veel gedaan met een bal, van warming up tot allerlei volleybalkneepjes. Bij de jongste groepen gaat het vooral om serveren vangen en doordraaien. De oudere groepen krijgen ook de onderhandse en bovenhandse technieken erbij.

Dit allemaal ter voorbereiding op het befaamde Aparts Scholentoernooi! Hiervoor hebben al weer zo'n 225 kinderen zicht opgegeven. Het zal weer een gezellige drukke happening worden in Sporthal De Boei te Vinkeveen.
Op woensdagmiddag 16 november vanaf 13.00 uur zullen de groepen 3, 7 en 8 als eerste beginnen met het toernooi. 23 november is het de beurt aan de groepen 4,5,6.
Ouders, familie en vrienden zijn natuurlijk van harte welkom om te komen kijken en aanmoedigen in De Boei!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Volleybal Vereniging Atalante geeft volleyballes op de Vinkeveense basisscholen

Vanaf maandag 31 oktober is VV Atalante gestart met volleyballessen op de drie Vinkeveense basisscholen; De Pijlstaart, De Schakel en de Jozefschool. Dit is mede mogelijk gemaakt door de nieuwe Vinkeveense supermakt: Albert Heijn en de NeVoBo. Een officiële volleybaltrainer is naar Vinkeveen gekomen om met ondersteuning van Atalantelid Nico … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: