Vinkefest 2023

Zaalprogramma De Vinken


Geplaatst op: 7 november 2011

In de komende zaalkorfbalcompetitie speelt De Vinken 1 in de 2e klasse H van het KNKV. Het kampioenschap en de daarbij behorende promotie van het afgelopen jubileumseizoen heeft tot gevolg dat De Vinken een behoorlijk zware klus te klaren krijgt deze winter. Op 12 november beginnen de Vinkeveense korfballers met hun zaalcompetitie. De eerste wedstrijd is uit in Bodegraven tegen het plaatselijke Vriendenschaar.

Oefenreeks
Trainer-coach Fred Straatman heeft er voor gekozen om de zaalselectie exact gelijk te houden aan die van het veld. Dat betekent dat aan de dameskant de zusjes Joyce en Melanie Kroon, samen met Silvia Oussoren en Mariska Meulstee in de basis staan. Zij worden vergezeld door Kelvin Hogeboom, Peter Koeleman, Peter Kooijman en Rudy Oussoren. Verzorgster van de ABN-AMRO-equipe is als vanouds Ria Kamminga.

De oefenperiode heeft De Vinken afgelopen zaterdag afgesloten met een verliespartij tegen medetweedeklasser Animo. De ploeg uit Geldermalsen was net een tikkeltje gretiger en trefzekerder dan de wat voorzichtiger en minder doelmatig spelende Vinkeveners. Tot 7-8 (vijf minuten voor tijd) leek de wedstrijd open. Daarna knalden de bezoekers een ruime 7-14 op het scorebord.

Twee eerdere oefenwedstrijden uit tegen Atlantis in Mijdrecht en thuis tegen het Kudelstaartse VZOD wist De Vinken wel winnend af te sluiten. De winstpartijen tegen de in de derde klasse opererende regiogenoten lieten echter (eveneens) zien, dat De Vinken alle zeilen bij zal moeten zetten om in de tweede klasse een behoorlijk potje mee te kunnen korfballen.

Komende zaterdag is de eerste wedstrijd in Bodegraven tegen Vriendenschaar (aanvang 19.30 uur in sporthal de Sporthoeve).

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zaalprogramma De Vinken

In de komende zaalkorfbalcompetitie speelt De Vinken 1 in de 2e klasse H van het KNKV. Het kampioenschap en de daarbij behorende promotie van het afgelopen jubileumseizoen heeft tot gevolg dat De Vinken een behoorlijk zware klus te klaren krijgt deze winter. Op 12 november beginnen de Vinkeveense korfballers met … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: