001 -Family

SC ’T Gooi MC3 versus SV Hertha MC1


Geplaatst op: 7 november 2011

Een wedstrijd voor de KNVB beker in sportpark Berestein te ‘Gravenland. De wedstrijd begon om 14.30 uur, een late wedstrijd dus. Of dit één van de factoren was waardoor en door de meisjes van Hertha zo slecht werd gespeeld? Of de schoolfeesten die op de vrijdag avond ervoor hadden plaatsgevonden? De tegenstander? Of dat het "maar voor de KNVB beker" was, geen idee, maar ze speelden vandaag bijna allemaal slecht.

Geen bal kwam aan, geen bal werd goed opgevangen en 'T Gooi kreeg alle ruimte. Het was als coach en toeschouwer geen wedstrijd waar je met enige vermakelijkheid naar zat te kijken. Maar als je halverwege de 2e helft was weggelopen had je wel het mooiste van de wedstrijd gemist. De laatste 20 minuten gingen de meisjes van Hertha los. Het was druk in het 16 meter gebied van 'T Gooi. Zowel door Romy, Amber en 2 keer door Emily werd er op het goal geschoten. Maar de bal wilde er niet in. Danitsja één van onze sterspeelsters stak meerdere keren het gehele veld over om de bal bij de spitsen te krijgen, maar het mocht niet baten, de bal kon niet in de touwen bij de tegenstander worden geschoten. Omdat de meiden van Hertha zoveel ruimte weggaven kwam 'T Gooi veelvuldig in de 16 bij Hertha maar daar stond de gelegenheidskeeper Lesia. Lesia keept de KNVB beker wedstrijden en dat doet ze met verve. Ze hield gelukkig het doel van Hertha schoon en gaf prachtige verre ballen om de meisjes van Hertha weer de diepte in te sturen. Er was dan ook weinig discussie over wie deze wedstrijd Girl of the Match zou worden, dat is natuurlijk Lesia. Aankomende zaterdag staat ze weer als laatste vrouw van het team en ook daar heeft Lesia de juiste positie te pakken. Lesia bedankt voor de 0. Uitslag 0 - 0. Wil je dit geweldige team, of een van de andere meisjes teams komen versterken, meld je aan via onze site www.hertha.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

SC ’T Gooi MC3 versus SV Hertha MC1

Een wedstrijd voor de KNVB beker in sportpark Berestein te ‘Gravenland. De wedstrijd begon om 14.30 uur, een late wedstrijd dus. Of dit één van de factoren was waardoor en door de meisjes van Hertha zo slecht werd gespeeld? Of de schoolfeesten die op de vrijdag avond ervoor hadden plaatsgevonden? … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: