Dagtocht Anton Pieck-museum bij De Paraplu


Geplaatst op: 7 november 2011

Tijdens de drukke december-maand is het heerlijk om van een moment van rust te kunnen genieten in de vorm van een heerlijk toeristische tocht met een lekkere lunch in een rustgevend landschap. Zeker als zo'n dagtocht zijn hoogtepunt vindt in een prachtig en inspirerend museum, zo kort voor de Kerst.

Zo'n dagtocht organiseert de Stichting 'Paraplu' en stelt de inwoners van De Ronde Venen in de gelegenheid daaraan deel te nemen.
Op donderdag 15 december a.s. wordt om 8.45 uur vertrokken, vanaf de parkeerplaats bij de "Willistee" in Wilnis, via een mooie toeristische route binnendoor naar Terschuur bij Hoevelaken, waar koffie met appelgebak wordt gebruikt in "De Goudreinet". Daarna wordt met de bus een mooie toeristische rondrit gemaakt naar de Noord-Veluwe voor de lunch in Eet & Pannenkoekenhuis 'Wissel'.
De volgende bestemming is het Voerman Museum waar men "het huis van Anton Pieck" gaat bezichtigen. Ook een wandeling door het historische stadje Hattem aan de rivier de IJssel is zeker de moeite waard. Eventueel kan daar nog een consumptie worden gebruikt voordat de terugreis naar Wilnis, om 15.30 uur begint.

De prijs voor deze fraaie dagtocht, inclusief entree,
koffie en lunch bedraagt € 45,00


Voor aanmelding kan een inschrijfformulier worden ingeleverd dat kan worden gedownload op de website www.stichtingparaplu.nl, of afgehaald en ingeleverd bij de "Paraplu", Pieter Joostenlaan 28 te Wilnis. Via email kan men altijd terecht op info@stichtingparaplu.nl.  Ook is het mogelijk om on-line in te schrijven via de website.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dagtocht Anton Pieck-museum bij De Paraplu

Tijdens de drukke december-maand is het heerlijk om van een moment van rust te kunnen genieten in de vorm van een heerlijk toeristische tocht met een lekkere lunch in een rustgevend landschap. Zeker als zo'n dagtocht zijn hoogtepunt vindt in een prachtig en inspirerend museum, zo kort voor de Kerst. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: