Tennisclinic voor jeugd in Vinkeveen


Geplaatst op: 7 november 2011

Om de kinderen in Vinkeveen enthousiast te maken voor de tennissport hebben de tennisvereniging Vinkeveen en tennisschool Touché een kennismaking clinic aangeboden voor de groepen 4,5, 6 en 7 van alle basisscholen in Vinkeveen.

Op 30 november was de aftrap voor groep 5 van de St. Jozefschool in Vinkeveen. De komende maand komen groep 4, 6 en 7 aan bod. Basisscholen De Pijlstaart en De Schakel worden in het voorjaar 2012 uitgenodigd.

Om 13:00 uur werden 27 kinderen met hun Juf Debby welkom geheten door Cees Huisman. Na zijn praatje mochten de kinderen de baan op voor een echte tennistraining. Dat was natuurlijk reuze spannend, want het is nog een hele kunst om de bal goed op het racket te krijgen! Het was even oefenen, maar door de goede aanwijzingen van trainer Youri Mayer lukte het ze allemaal om de bal goed over het net te slaan. Om 14.00 uur was de training afgelopen en was het even adempauze, want van dat harde rennen en oefenen krijg je dorst. Snel met zijn allen wat drinken en weer hup ... de baan op om verder met elkaar te oefenen!
Als afsluiting werd er in het clubhuis een patatje gegeten.
Het was voor iedereen een erg geslaagde middag, we hopen dan ook dat de volgende groepen die gaan komen in de volgende weken ook zo kunnen genieten van de tennis clinic die voor hun georganiseerd wordt!

De Gemeente van De Ronde Venen vindt het erg belangrijk dat kinderen kunnen sporten en zich bij een vereniging kunnen aansluiten. Indien er ouders/verzorgers zijn die het hun kind gunnen om te gaan sporten maar hier niet (meer) de financiële middelen voor hebben kunnen zij contact opnemen met servicepunt wonen, welzijn en zorg. (telnr. 0297-587600) Via deze weg hoeft een kind uit De Ronde Venen niet op de bank te zitten terwijl hij/zij graag wil sporten.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Tennisclinic voor jeugd in Vinkeveen

Om de kinderen in Vinkeveen enthousiast te maken voor de tennissport hebben de tennisvereniging Vinkeveen en tennisschool Touché een kennismaking clinic aangeboden voor de groepen 4,5, 6 en 7 van alle basisscholen in Vinkeveen. Op 30 november was de aftrap voor groep 5 van de St. Jozefschool in Vinkeveen. De … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: