Zilver en brons voor Twirlpower op Nederlands Kampioenschap Twirlen

Zilver en brons voor Twirlpower op Nederlands Kampioenschap Twirlen


Geplaatst op: 19 december 2018

Zondag16 december was het dan eindelijk zover. Het NK twirl in Almere. TwirlPower ging met 4 optredens daar deelnemen. Dus zondag vertrok iedereen richting Almere. Solist Sanne voor 2 solo onderdelen & Naomi voor haar solo onderdeel en het ensemble. Sneeuw en mist onderweg richting Almere.

We waren allemaal op tijd. Het zou een lange dag worden want alle optredens zaten verspreid.

Sanne mocht eerst met haar 1-baton. Zij had zich op de voorronden bij de beste 15 geplaatst en stond voorlopig op plaats 3. Deze plek moest ze nu verdedigen. Haar 1-baton flitste in het rond en het ging prima! De hele vloer voor jezelf.

Hierna was het de beurt aan Naomi. Haar eerste NK voor haar onderdeel 2-baton. Naomi hoorde met de start van het NK al bij de top 9 van Nederland. Haar doel was geen 9e worden en goed opstrekken in de show. Nou, dat opstrekken dat deed ze! Heel mooi om te zien. Helaas wat drops (het vallen van de baton) maar ze stond er toch maar mooi.

In de middag was het ensemble aan de beurt. Met het intrainen was de hele show in delen nog eens doorgenomen zodat iedereen de plekken voor zeker wist. De sfeer in de groep was goed, iedereen hielp elkaar. Ze gingen er gewoon voor!

Na het ensemble was alleen Sanne van TwirlPower nog met haar dance. Op de voorronden was ze hiermee 2e geworden en nu was het zaak om deze plek vast te houden! De show liep echt heel goed! Maar 2 drops en dolblij stormde Sanne de vloer weer af.

Dan is het wachten op de prijsuitreiking. En na wat gezellige dans partijen, begon deze. Sanne heeft het gedaan! Met haar 1-baton had ze zich bewezen en ontving een bronzen medaille. Nummer 3 van Nederland!

Naomi heeft haar doel ruim behaald. Zij behaalde een 7e plaats! Zeker geen laatste!

Het ensemble. Wat een kracht had de show getoond! Zij behaalden een gedeelde 4e plaats!! Met zulke ingrijpende veranderingen is dit een top prestatie!

En dan Sanne met haar dance. Ook hier heeft ze stand gehouden. Ze behaalde een 2e plaats en dus zilver!

En de trainster? Die is zo verschrikkelijk trots op iedereen van TwirlPower! Wat een prestaties! Elk optreden staat in de top 10! En 2 optredens waren goed voor het ere podium! Zilver en Brons voor Sanne!

Het was een bijzondere ervaring! Zoveel goede prestaties waar hard voor gewerkt is, door iedereen! We gaan beginnen aan een nieuw seizoen met nieuwe kansen! We gaan ervoor! Twirlpower wenst iedereen fijne feestdagen en een sportief 2019!

Laatst bewerkt op: 19 december 2018 12:11

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zilver en brons voor Twirlpower op Nederlands Kampioenschap Twirlen

Zondag16 december was het dan eindelijk zover. Het NK twirl in Almere. TwirlPower ging met 4 optredens daar deelnemen. Dus zondag vertrok iedereen richting Almere. Solist Sanne voor 2 solo onderdelen & Naomi voor haar solo onderdeel en het ensemble. Sneeuw en mist onderweg richting Almere. We waren allemaal op … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: