VLC

Inschrijving Blok 2 JeugdActiviteitenPas is gestart


Geplaatst op: 7 november 2011

Vanaf vandaag, 7 november, is het aanbod voor het tweede blok van dit schooljaar beschikbaar. Kinderen van groep 3 t/m 8 kunnen deelnemen aan één van de volgende activiteiten: avontuur op de boerderij, blokfluit/slagwerk, diverse dansactiviteiten, handbal, harpspelen, keramiek, muziek maken op afvalinstrumenten, reddend zwemmen, schaken, scouting, tennis en yoga.
Inschrijven voor de nieuwe activiteiten van de JAP kan via www.japuithoorn.nl. De aanmeldingsperiode voor het tweede blok eindigt vrijdag 9 december.

Bent u actief in één van de deelgebieden (muziek/cultuur, natuur en sport) en heeft u interesse om met uw organisatie deel te nemen aan de JeugdActiviteitenPas, dan kunt u op de site kijken of contact opnemen met Saskia van der Meer via jap@uithoorn.nl tel nr 020 3473459 (ma t/m do)

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Inschrijving Blok 2 JeugdActiviteitenPas is gestart

Vanaf vandaag, 7 november, is het aanbod voor het tweede blok van dit schooljaar beschikbaar. Kinderen van groep 3 t/m 8 kunnen deelnemen aan één van de volgende activiteiten: avontuur op de boerderij, blokfluit/slagwerk, diverse dansactiviteiten, handbal, harpspelen, keramiek, muziek maken op afvalinstrumenten, reddend zwemmen, schaken, scouting, tennis en yoga. Inschrijven … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: