Toeval uit afval


Geplaatst op: 4 november 2011

Er blijkt veel creatiefs te halen uit verpakkingsmaterialen zoals dozen, plastic bakjes, doppen, afvalhout, kauwgomstrips, etc, etc.
Soms ontstaat er bij toeval een prachtig werkstuk, soms is hiervoor meer sturing nodig. In ieder geval hebben zo'n 200 leerlingen van het basisonderwijs vlijtig gespaard om uit hun meegebrachte zak afval iets moois te maken.

Veel van deze werkstukken zullen worden tentoongesteld in Galerie Fort aan de Drecht (jan/febr. 2012) onder de titel "Toeval uit afval."
Op de foto ziet u kinderen bezig van de JAP (jeugd activiteiten paspoort) groep. Maar ook leerlingen uit diverse groepen van basisschool De Regenboog en De Kajuit en ook 2 groepen van de NSO De Blokkendoos zijn druk in de weer met hun materialen.
In januari wordt de expositieruimte van Galerie hiermee ingericht en zullen ook 3 gevestigde kunstenaars hun objecten uit afval tonen.

Kortom een uniek samenwerkingsproject tussen Galerie Fort aan de Drecht, basisscholen, Naschoolse opvang en De Hint.
U zult hier de komende tijd meer over horen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Toeval uit afval

Er blijkt veel creatiefs te halen uit verpakkingsmaterialen zoals dozen, plastic bakjes, doppen, afvalhout, kauwgomstrips, etc, etc.Soms ontstaat er bij toeval een prachtig werkstuk, soms is hiervoor meer sturing nodig. In ieder geval hebben zo'n 200 leerlingen van het basisonderwijs vlijtig gespaard om uit hun meegebrachte zak afval iets moois … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: