Career Control winnaar 5e sponsortoernooi CSW


Geplaatst op: 4 november 2011

Vorige week woensdagavond werd Career Control de trotse winnaar van het 5e sponsorsixentoernooi bij CSW. Bij binnenkomst konden de deelnemers en hun aanhang deelnemen aan het buffet met heerlijke soep, saté en broodjes. Op de achtergrond waren historische voetbalbeelden op een groot scherm te zien.
Dit terugkerende evenement werd onder perfecte (weers)omstandigheden op het hoofdveld in Wilnis gespeeld. Maar liefst 12 (!) sponsorteams streden in 2 poules om de felbegeerde 1e plaats. De sfeer zat er zowel op als naast het veld goed in en er werd sportief gespeeld. De organisatie had ervoor gekozen om door het grote aantal deelnemers alleen de beide poulewinnaars een finale tegen elkaar te laten spelen. Uiteindelijk won Career Control de finale met 2-1 van Stieva. De deelnemende teams konden na de prijsuitreiking nog nagenieten van een zeer geslaagde sponsorborrel. Uiteraard kon ook dit 6 tegen 6 toernooi niet doorgaan zonder de fantastische ondersteuning van de vele vrijwilligers bij CSW. Doet uw team volgend jaar ook mee? Op de foto ziet u het winnende team van Career Control.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Career Control winnaar 5e sponsortoernooi CSW

Vorige week woensdagavond werd Career Control de trotse winnaar van het 5e sponsorsixentoernooi bij CSW. Bij binnenkomst konden de deelnemers en hun aanhang deelnemen aan het buffet met heerlijke soep, saté en broodjes. Op de achtergrond waren historische voetbalbeelden op een groot scherm te zien.Dit terugkerende evenement werd onder perfecte … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: