Podium voor UWTC in Woerden

Podium voor UWTC in Woerden


Geplaatst op: 24 december 2018

Zaterdag 22 december is er voor de 26e keer een nationale veldrit verreden in Wijkpark Molenvliet in Woerden. 's Nachts had het nog overvloedig geregend en dat betekende modder. De UWTC amateurs Bart de Veer en Tommy Oude Elferink kunnen altijd wel goed uit de voeten met modder. Zij zaten er dan ook goed bij toen de deelnemers werden weggeschoten. Ruim 60 deelnemers waagden zich in dit geweld. Nederlands Kampioen Yannick Runhart uit Apeldoorn pakte de zege voor Atse ten Brinke uit Lichtenvoorde. UWTC-er Bart de Veer pakte de 3e plaats en vlak hierachter werd Tommy Oude Elferink 4e. Menno van Capel werd 35e.

Boxtel
Op zondag was er weer een heel ander soort wedstrijd in Boxtel. De UWTC amateurs moesten al vroeg van start en reden nog een redelijk droge koers. De snelheid was bijna 2x zo hoog als op zaterdag in de modder van Woerden. Tijdens de wedstrijd reden Nederlands kampioen Yannick Runhart samen met de sterke Belgische renner Nicky David weg. In de achtervolgende groep kon Bart de Veer zich prima staande houden, zij streden om de laatste podiumplaats. Het werd een spannende strijd waarin Klaas Groenen net iets sneller was. In de laatste meter werd Bart ook nog voorbij gestoken door Raymond vd Kruisweg. Bart de Veer 5e, Bas de Bruin op kleine achterstand op de 9e plaats, Menno van Capel 18e en Dennis Moolhuijsen 26e.

Laatst bewerkt op: 24 december 2018 12:56

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Podium voor UWTC in Woerden

Zaterdag 22 december is er voor de 26e keer een nationale veldrit verreden in Wijkpark Molenvliet in Woerden. 's Nachts had het nog overvloedig geregend en dat betekende modder. De UWTC amateurs Bart de Veer en Tommy Oude Elferink kunnen altijd wel goed uit de voeten met modder. Zij zaten … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: