Vinkefest 2023

Werkzaamheden kruising Reigerstraat - Loopveltweg - Plevierenlaan Vinkeveen


Geplaatst op: 3 november 2011

Van maandag 7 november tot en met dinsdag 15 november zullen onderstaande werkzaamheden uitgevoerd worden op de kruising Reigerstraat - Loopveltweg - Plevierenlaan in Vinkeveen:

  • het deel van het fietspad aan de zuidkant van de Reigerstraat wordt bij de aansluiting met de Loopveltweg, een 5-tal meter oostwaarts verplaatst. Op deze wijze kunnen personenauto's vanuit de Loopveltweg en Reigerstraat Oost (en Heulweg) zich tussen het fietspad en de rijbaan van de Reigerstraat en de Plevierenlaan opstellen. Ook zal de bocht Reigerstraat - Loopveltweg verbreedt worden.
  • de oversteek vanaf het voetpad aan de noordkant van Reigerstraat richting de Reigerstraat oost (en Heulweg), wordt rolstoelvriendelijk gemaakt en voorzien van een voetgangersoversteekplaats of zebra.

Om deze werkzaamheden te kunnen uitvoeren zal de Looptveltweg en de Reigerstraat-Heulweg van maandag 7 november tot en met dinsdag 15 november worden afgesloten voor alle verkeer. Het doorgaande verkeer Reigerstraat - Plevierenlaan ondervindt hiervan geen hinder. Indien de werkzaamheden eerder gereed zijn dan zal de kruising ook eerder opengesteld worden.

Bewoners/bezoekers van de Loopveltweg en Cuilensmeer kunnen tijdelijk via de uitgang van de wijk aan de Mijdrechtsedwarsweg hun route vervolgen. Bewoners/bezoekers van de Heulweg kunnen via de Reigerstraat - Plevierenlaan - Kerklaan - Herenweg of vice versa de omleidingsroute volgen.

De wijziging van het kruispunt vloeit voort uit het zogeheten Meerjarenuitvoeringsprogramma Duurzaam Veilig". De input voor de wijziging is gegeven door bewoners die in mei van dit jaar de wijkschouwen hebben bezocht. Deze wijkschouwen vloeien voort uit het wijkgericht werken dat de gemeente voorstaat.

Voor eventuele vragen of opmerkingen over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer B. van Nieuwenhuijzen, via telefoonnummer 0297 29 18 36 of email b.vannieuwenhuijzen@derondevenen.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Werkzaamheden kruising Reigerstraat - Loopveltweg - Plevierenlaan Vinkeveen

Van maandag 7 november tot en met dinsdag 15 november zullen onderstaande werkzaamheden uitgevoerd worden op de kruising Reigerstraat - Loopveltweg - Plevierenlaan in Vinkeveen: het deel van het fietspad aan de zuidkant van de Reigerstraat wordt bij de aansluiting met de Loopveltweg, een 5-tal meter oostwaarts verplaatst. Op deze … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: