De Baat (2e)

Fotowedstrijd van de Fotokring Uithoorn


Geplaatst op: 3 november 2011

De Fotokring Uithoorn bestaat 40 jaar en organiseert daarom een fotowedstrijd waaraan je eenvoudig kunt deelnemen.

Bijna iedereen fotografeert tegenwoordig; de een met een mooie camera de ander met zijn of haar mobiele telefoon. Iedereen kan daarom deelnemen. Laat je foto zien en doe mee!

We willen graag de beste, leukste, grappigste, treffendste en gevoeligste foto's ontvangen. De foto moet iets van Uithoorn (of De Kwakel) tonen, of daar gemaakt zijn.

Je foto kan worden ingestuurd tot 20 november a.s.

1. Deelname: De deelname is gratis. Er kan één foto per persoon worden ingeleverd. De foto mag in kleur zijn of zwart-wit. Iedere amateurfotograaf kan deelnemen. (Leden van de Fotokring Uithoorn en hun familieleden zijn uitgesloten van deelname.)
2. Onderwerp: De foto moet in Uithoorn (of De Kwakel) gemaakt zijn of iets van Uithoorn (of De Kwakel) tonen.
3. Formaat: min 13x19 cm (ca A5) en max 20x30 cm (ca A4). Op de achterkant van de foto vermelden: naam, adres en telefoonnummer van de maker(ster) + emailadres
4. Inzenden: De foto op papier en in een envelop zenden naar: Briandflat 75, 1422TX Uithoorn.
5. Uitslag: De uitslag wordt officieel bekend gemaakt tijdens de Kerstmarkt op het Amstelplein, op zondag 11 december 2011. De prijzen worden op de Kerstmarkt uitgereikt. De 10 beste inzenders worden van te voren geïnformeerd. De uitslag van de wedstrijd wordt opgenomen in de lokale nieuwsbladen, (mogelijk) voorzien van de foto van de winnaar en de winnende foto.
6. Prijzen: De prijzen worden door de Fotokring Uithoorn ter beschikking gesteld, mogelijk gemaakt door de jubileum sponsors.
1e prijs: print van je foto op canvasdoek, ca 70x100 cm, de winnaar wordt bovendien één jaar kosteloos lid van de Fotokring
2e prijs: print op hoogwaardig fotopapier ca 50x70 cm, in passe-partout met lijst
3e prijs: print op hoogwaardig fotopapier ca 30x40 cm, in passe-partout met lijst
4e t/m 10e prijs: een oorkonde.
7. Zie voor het volledige reglement van de fotowedstrijd onze website: www.fotokringuithoorn.nl

Misschien heb je die mooie foto al eens eerder gemaakt en dus al klaarliggen, dan is nu het moment om hem in te sturen voor deelname!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Fotowedstrijd van de Fotokring Uithoorn

De Fotokring Uithoorn bestaat 40 jaar en organiseert daarom een fotowedstrijd waaraan je eenvoudig kunt deelnemen. Bijna iedereen fotografeert tegenwoordig; de een met een mooie camera de ander met zijn of haar mobiele telefoon. Iedereen kan daarom deelnemen. Laat je foto zien en doe mee! We willen graag de beste, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: