001 -Brouwer Transport
Jongerenwerk zorgt voor een sportief begin van de kerstvakantie

Jongerenwerk zorgt voor een sportief begin van de kerstvakantie


Geplaatst op: 2 januari 2019

Zaterdag 22 december vond de 2e editie van het zaalvoetbaltoernooi “De Ronde Venen Cup” plaats, georganiseerd door het jongerenwerk en gemeente LEEF. Het toernooi is mede mogelijk gemaakt door sponsoring van de Albert Heijn (Leicester) en de Rabobank.

Dit jaar was er geen politieteam, maar het team geloofshelden, waarin ex-profvoetballers mee speelden. Geloofshelden is een organisatie dat door middel van sport en het geven van clinics getuigt van het geloof en op deze manier belangrijke waarden, zoals sportiviteit en vriendschap uitdraagt. Tijdens het toernooi hebben zij een clinic gegeven en deelde ex-profvoetballer Tjeerd Korf zijn levensverhaal.

In totaal speelden tien teams in twee poules voor een plek in de halve finales. In de eerste halve finale wisten de geloofshelden een 2-0 achterstand om te zetten in een 2-3 overwinning tegen het team jongerenwerk. In de tweede halve finale bereikte team argon 8 de finale na een zenuwslopende penaltyreeks tegen team LEEF. Uiteindelijk werd de finale gewonnen door de geloofshelden.

Al met al, was het een geslaagd en sportief toernooi voor de jongeren in De Ronde Venen. Het jongerenwerk organiseert naast dit jaarlijks terugkerend voetbaltoernooi, ook gratis zaalvoetbal in gymzaal de Eendracht (leicester 13) in Mijdrecht op iedere zaterdag (5 januari niet) van 15.00-16.30 uur voor jongeren in De Ronde Venen.


Laatst bewerkt op: 2 januari 2019 19:32

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jongerenwerk zorgt voor een sportief begin van de kerstvakantie

Zaterdag 22 december vond de 2e editie van het zaalvoetbaltoernooi “De Ronde Venen Cup” plaats, georganiseerd door het jongerenwerk en gemeente LEEF. Het toernooi is mede mogelijk gemaakt door sponsoring van de Albert Heijn (Leicester) en de Rabobank. Dit jaar was er geen politieteam, maar het team geloofshelden, waarin ex-profvoetballers … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: