001 - Tuimarkt

Inschrijven vrijwilligersdag kan nog t/m maandag 7 november


Geplaatst op: 3 november 2011

Op dinsdag 15 november is de jaarlijkse Vrijwilligersdag. Alle vrijwilligers uit De Ronde Venen zijn van harte uitgenodigd deel te namen aan deze dag.

Programma
Bij binnenkomst kunnen de vrijwilligers kiezen uit verschillende workshops en entertainment. In de pauze is er tijd voor bijpraten en ontmoeten onder het genot van een drankje. Om de vrijwilligers in het zonnetje te zetten kunnen zij 's avonds ook deelnemen aan het buffet. Zoals andere jaren reeds is gebleken, maakt de Meijert hiervan altijd een feestmaaltijd. In de avond zal de wethouder Erika Spil samen met Hans van Veen bekend maken wie de vrijwilliger van het Jaar 2011 en welke organisatie vrijwilligersorganisatie van het Jaar 2011 is geworden. Alle belangstellenden zijn bij deze uitreiking uitgenodigd.

Opgeven via Servicepunt Vinkeveen
Opgeven kan tot en met maandag 7 november a.s. bij de servicepunten. Dit kan door te mailen naar: vinkeveen@servicepuntderondevenen.nl.
Vrijwilligers kunnen gratis deelnemen, maar dienen zich vooraf wel aan te melden voor de onderdelen workshops (14.30 uur tot 17.30 uur) en/of buffet (17.30 uur tot 19.00 uur). Ook moet de organisatie waar het vrijwilligerswerk gedaan wordt, doorgegeven worden.

Meer informatie
www.steunpuntvrijwilligerswerk.info

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Inschrijven vrijwilligersdag kan nog t/m maandag 7 november

Op dinsdag 15 november is de jaarlijkse Vrijwilligersdag. Alle vrijwilligers uit De Ronde Venen zijn van harte uitgenodigd deel te namen aan deze dag. ProgrammaBij binnenkomst kunnen de vrijwilligers kiezen uit verschillende workshops en entertainment. In de pauze is er tijd voor bijpraten en ontmoeten onder het genot van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: