001 -Brouwer Transport
Samen bewegen met Parkinson bij Spel en Sport DRV

Samen bewegen met Parkinson bij Spel en Sport DRV


Geplaatst op: 2 januari 2019

Bewegen is goed voor een mens, het is fijn om je wat fitter te gaan voelen. Samen bewegen stimuleert én sport moet voor iedereen  bereikbaar zijn. Dat zijn in een notendop de uitgangspunten van Spel en Sport DRV en daarom voelt de beweeggroep voor mensen met Parkinson zich ook zeer thuis bij deze club.

Al anderhalf jaren geven oefentherapeuten Claudia en Michelle van de praktijk Houding & Bewegen  met veel plezier deze beweeglessen. “De lessen zijn nuttig, maar we hebben ook veel plezier”, aldus Michelle. “We proberen zoveel mogelijk variatie in de lessen te brengen en iedereen doet wat ie kan”, vult  Claudia aan. Ondanks dat de groep al zeer hecht is geworden, zijn nieuwe deelnemers van harte welkom. Claudia: “We beseffen dat de drempel hoog kan zijn, maar men mag altijd eerst komen kijken of een keer uitproberen”.  “En als je eenmaal kennis hebt gemaakt met deze groep wil je nooit meer weg!”, lacht Michelle.

Op vrijdagochtend 25 januari 2019 van 10.30-11.30 uur start weer een reeks van 10 lessen. De lessen worden gegeven in Gymzaal de Brug, van Wassenaerstraat in Mijdrecht.  Na afloop wordt er in de naast gelegen Buurtkamer gezamenlijk nog een kopje koffie gedronken. De eigen bijdrage voor deze 10 lessen is € 59,--

Krijgt u er al zin in? U kunt zich opgeven bij Spel en Sport via telefoonnummer 06-83948705 of per e-mail penn@spelensportdrv.nl
Mocht u er tegen op zien of vragen hebben over de inhoud van de lessen?, neem gerust contact op met Claudia en Michelle. Zij kunnen u van meer informatie voorzien.
Claudia of Michelle kunt u bereiken onder telefoonnummer 0297 769196, of per e-mail info@houdingenbewegen.nl  


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Samen bewegen met Parkinson bij Spel en Sport DRV

Bewegen is goed voor een mens, het is fijn om je wat fitter te gaan voelen. Samen bewegen stimuleert én sport moet voor iedereen  bereikbaar zijn. Dat zijn in een notendop de uitgangspunten van Spel en Sport DRV en daarom voelt de beweeggroep voor mensen met Parkinson zich ook zeer … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: