001 -Brouwer Transport
Volliebollentoernooi van Spel en Sport DRV

Volliebollentoernooi van Spel en Sport DRV


Geplaatst op: 3 januari 2019

“Even de spieren in beweging brengen na  al die feestdagen!”,  dachten de senioren van Spel en Sport vermoedelijk, want er kwamen 81 mannen en vrouwen meedoen met het Volliebollentoernooi op 2 januari. Zoals de naam al doet vermoeden werd er een gezelligheidstoernooi volleybal gespeeld in Phoenixhal in Mijdrecht. Men kon zich inschrijven op verschillende niveaus, individueel of met een team. Tussendoor was er tijd om met elkaar koffie te drinken met eigen gebakken oliebollen in het café op de bovenverdieping.

 Van te voren werd door het organiserend docententeam van Spel en Sport bepaald, dat er wel punten zouden worden geteld, maar het accent van de wedstrijden moest liggen op mooie rally’s en leuk spel. Na afloop bleek dat team Bubbels en team Volliebollen de kampioenen waren. Iedereen viel in de prijzen, want na afloop kreeg iedereen een Spel en Sport geurkaarsje mee als aandenken van deze gezellige ochtend.


Laatst bewerkt op: 3 januari 2019 08:33

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Volliebollentoernooi van Spel en Sport DRV

“Even de spieren in beweging brengen na  al die feestdagen!”,  dachten de senioren van Spel en Sport vermoedelijk, want er kwamen 81 mannen en vrouwen meedoen met het Volliebollentoernooi op 2 januari. Zoals de naam al doet vermoeden werd er een gezelligheidstoernooi volleybal gespeeld in Phoenixhal in Mijdrecht. Men kon … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: