001 -Brouwer Transport
SALE bij Bonne Nuit in Mijdrecht, hoge kortingen

SALE bij Bonne Nuit in Mijdrecht, hoge kortingen


Geplaatst op: 3 januari 2019

Vanaf vandaag is het SALE bij Lingerie speciaalzaak Bonne Nuit in Mijdrecht.

Kortingen van 10%, 20%, 30%, 40% en 50% in de winkel aan de Hofland 16 in Mijdrecht. 

Breed aanbod

Lingerie en onderkleding maakt het hoofdbestanddeel uit van de collectie van Bonne Nuit. Lillian: “ook lingerie gaat met de mode mee. In onze collectie treft men lingerie van de betere merken, die varieert van comfortabel en sportief tot chique of frivool. Draagcomfort en pasvorm zijn daarbij belangrijke uitgangspunten. Wij bieden onze klanten lingerie in vele maten, zodat er door vrijwel iedereen een keuze gemaakt kan worden. Naast lingerie bevat de collectie ook nachtkleding, badkleding en zwangerschapsondergoed. Wij zetten onze jarenlange ervaring ook in voor mensen die vanwege protheses of ander lichamelijk ongemak op zoek zijn naar speciale onderkleding. En voor de sportieve klanten is er een ruim aanbod aan sport bh’s. En de meeste van onze producten zijn voorradig in vele maten. Dus ook de kleine maatjes en de grote maten kunnen bij ons terecht. En als extra service kunnen we altijd de kleding vermaken of aanpassen.”

Persoonlijke aandacht

Een van de dingen waar Lillian en haar team veel werk van maken is de persoonlijke aandacht voor de klanten. “Ik ben erg blij met mijn team van medewerksters, die vrijwel allemaal al lang bij ons zijn. En doordat wij veel mensen kennen en vooral ook weten waar hun voorkeur naar uitgaat kunnen we ze ook heel gericht advies geven. Wanneer de klant dat wil, registreren we zijn of haar gegevens in de computer. In dat register nemen we ook de maten van onze klanten op. Dat betekent dat mensen die hun partner of geliefde eens willen verrassen met mooie lingerie, zich geen zorgen hoeven te maken of ze wel de juiste maat hebben gekozen.”

Hofland 16 - Mijdrecht

www.bonnenuit.nl 

Kortingen van 10%, 20%, 30%, 40% en 50% in de winkel aan de Hofland 16 in Mijdrecht


Laatst bewerkt op: 3 januari 2019 15:43

Bron: 0297.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

SALE bij Bonne Nuit in Mijdrecht, hoge kortingen

Vanaf vandaag is het SALE bij Lingerie speciaalzaak Bonne Nuit in Mijdrecht. Kortingen van 10%, 20%, 30%, 40% en 50% in de winkel aan de Hofland 16 in Mijdrecht.  Breed aanbod Lingerie en onderkleding maakt het hoofdbestanddeel uit van de collectie van Bonne Nuit. Lillian: “ook lingerie gaat met de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: