001 -Brouwer Transport
Zeer geslaagd Kerstdiner bij Soos De Cirkel in de Strooppot.

Zeer geslaagd Kerstdiner bij Soos De Cirkel in de Strooppot.


Geplaatst op: 3 januari 2019

De leden en de vrijwilligers van Soos De Cirkel kijken weer terug op een zeer geslaagd Kerstdiner. Ieder jaar organiseert Rotary Mijdrecht zo vlak voor de kerstdagen weer een onvergetelijke avond, dit jaar wederom uitstekend verzorgd door de mensen van De Strooppot. De zaal zat bomvol en iedereen kon genieten van een heerlijk buffet.

Vlak voor het dessert was het toneelstuk ‘Geen stille nacht’, waar negen leden van de Soos onder leiding van Dorine Ros en haar companen het verhaal van Jozef en Maria schitterend uitgespeeld hebben. Iedereen was zeer onder de indruk van het bijzondere geboorteverhaal van Jezus ditmaal gezien door de ogen van het herbergiersechtpaar. Na afloop ontvingen de acteurs een groot applaus van het enthousiaste publiek. Reden genoeg om de avond swingend en in polonaise af te sluiten.
 
De Cirkel is er voor ontspanning en gezelligheid voor mensen met een verstandelijke beperking. Soosavonden worden elke dinsdagavond, met uitzondering van de maanden juni, juli en augustus, van 19.30 tot 21.30 uur gehouden in het gebouw van Zideris aan de Windmolen in Mijdrecht.
 
Meer informatie? Kijk op www.soosdecirkel.nl of neem contact op met Angela van Adrichem: 06-23937815.Laatst bewerkt op: 3 januari 2019 17:53

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zeer geslaagd Kerstdiner bij Soos De Cirkel in de Strooppot.

De leden en de vrijwilligers van Soos De Cirkel kijken weer terug op een zeer geslaagd Kerstdiner. Ieder jaar organiseert Rotary Mijdrecht zo vlak voor de kerstdagen weer een onvergetelijke avond, dit jaar wederom uitstekend verzorgd door de mensen van De Strooppot. De zaal zat bomvol en iedereen kon genieten … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: