001 - Escaperoom aglemeen

Feest in Kudelstaart


Geplaatst op: 3 november 2011

Nu de zomer toch echt voorbij is bereid Carnavalsvereniging De Pretpeurders zich voor op het nieuwe carnavalsseizoen dat geopend wordt met het traditionele 11e van de 11e feest.
Op zaterdag 12 november gaat het carnavalsseizoen in Kudelstaart van start. Om 20:11 uur openen de deuren van Dorpshuis 't Podium om onder muzikale begeleiding van DJ Maarten verscheidene officiële verrichten te plegen. Belangrijkste vraag is natuurlijk: wat is het thema van komend carnavalsseizoen? Maar dit jaar krijgt Carnavalsvereniging de Pretpeurders naast een nieuwe jeugdprins en -prinses, ook een nieuwe Prins Carnaval. De Pretpeurders nodigen dan ook eenieder uit om gezellig mee te feesten en het nieuwe carnavalsseizoen in te luiden.
Kaarten zijn nog te koop bij Cafetaria Family Kudelstaart à €10 per stuk.

Sinterklaas optocht
Zoals gebruikelijk zal Sinterklaas ook dit jaar Kudelstaart weer aandoen met een boot vol Pieten en pepernoten. Op zaterdag 19 november om 14:15 uur zet hij onder begeleiding van muziek en de burgemeester van Aalsmeer voet aan wal en wordt hij hopelijk door vele kinderen welkom geheten. In een grote stoet lopen de Sint en zijn Pieten naar het dorpshuis, alwaar een gezellig Sinterklaasfeest plaatsvindt voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar. Natuurlijk wordt er gezongen en gefeest met de Zwarte Pieten en Sinterklaas zal ook blij zijn met een mooie tekening of een leuk knutselwerkje. Om de kinderen voldoende ruimte te geven, kunnen ouders niet worden toegelaten op deze middag. Om 16:30 uur loopt het feest ten einde en kunnen de kinderen worden opgehaald. De organisatie vraagt de ouders om hun kind een briefje met telefoonnummer mee te geven.

Collecte
Voorafgaand aan de intocht zullen leden en vrijwilligers van Carnavalsvereniging De Pretpeurders collecteren in de Kudelstaartse wijken. Van 7 tot en met 11 november komen de Pretpeurders met de collectebus aan de deur. Zij hopen dat iedereen een bijdrage wil leveren om het kinderfeest ook dit jaar weer mogelijk te maken. In verband met de intocht worden automobilisten en (brom)fietsers verzocht op zaterdag 19 november tussen 13:30 uur en 15:30 uur rekening te houden met overlast op de Herenweg en Kudelstaartseweg. De Herenweg zal tijdens de aankomst ter hoogte van de Loswal voor verkeer worden afgesloten. Wanneer de Sint en de kinderen de Kudelstaartseweg bereiken, wordt deze tussen het Robend en het Dorpshuis afgesloten voor verkeer.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Feest in Kudelstaart

Nu de zomer toch echt voorbij is bereid Carnavalsvereniging De Pretpeurders zich voor op het nieuwe carnavalsseizoen dat geopend wordt met het traditionele 11e van de 11e feest. Op zaterdag 12 november gaat het carnavalsseizoen in Kudelstaart van start. Om 20:11 uur openen de deuren van Dorpshuis 't Podium om … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: