001 -Brouwer Transport
Kleine Picasso’s en Mondriaans aan het werk voor het goede doel

Kleine Picasso’s en Mondriaans aan het werk voor het goede doel


Geplaatst op: 7 januari 2019

Afgelopen periode hebben alle kinderen van kinderdagverblijf Ministek, Peutergroepen Duimelot en Hummeltjes en de Buitenschoolse opvang Kids & Co en Touwladder van KMN Kind & Co mooie schilderijen gemaakt. Deze fraaie kunstwerken werden verkocht aan de ouders. De opbrengst van de actie ging naar Make a Wish.
 
Annemarie Wink is vrijwilliger bij de stichting Make a Wish. Zij geeft als teamleider leiding over een groep wenshalers, fondsenwervers en wensvervullers van de stichting. Vol passie vertelt ze over Make a Wish. “Ik maak prachtige dingen mee. Het geeft veel voldoening om een wens van een ernstig ziek kind in vervulling te kunnen laten gaan! Bij het vervullen van wensen is bijna niets te gek. Om wensen te kunnen realiseren is geld nodig, maar de reactie van kinderen wanneer hun wens in vervulling gaat is onbetaalbaar!”
 
Om geld in te zamelen voor Make a Wish maakten de kinderen mooie kunst, die vervolgens verkocht werden aan de ouders, opa’s en oma’s of andere familieleden.
 
Er waren voor alle kinderen op de verschillende locaties canvassen aangeschaft, zodat ze zich konden uitleven als ware kunstenaars.
De kinderen genoten zichtbaar van het schilderen. Een kwast? Die heb je niet per sénodig. Je kunt ook je handen gebruiken om een mooi schilderij te maken. De kinderen mochten daarna hun kunstwerk nog versieren met de nodige glitters.
 
De cheque met de mooie opbrengst is inmiddels met een aantal kinderen overhandigd aan Annemarie van stichting Make a Wish. Kijk voor meer informatie op www.makeawishnederland.org.


Laatst bewerkt op: 7 januari 2019 07:53

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kleine Picasso’s en Mondriaans aan het werk voor het goede doel

Afgelopen periode hebben alle kinderen van kinderdagverblijf Ministek, Peutergroepen Duimelot en Hummeltjes en de Buitenschoolse opvang Kids & Co en Touwladder van KMN Kind & Co mooie schilderijen gemaakt. Deze fraaie kunstwerken werden verkocht aan de ouders. De opbrengst van de actie ging naar Make a Wish. Annemarie Wink is vrijwilliger … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: