001 -Family

Vrouw rijdt slingerend door Mijdrecht en valt uit auto


Geplaatst op: 3 november 2011

Wilnis/Mijdrecht - Een automobiliste werd op woensdagochtend 2 november aangehouden omdat zij onder invloed een auto bestuurde.

Rond 10.25 uur meldde een getuige dat hij een automobiliste in Wilnis had zien rijden, die slingerend reed en kennelijk te veel had gedronken. Agenten reden vanaf Mijdrecht die kant op en zagen de betreffende auto op de Bozenhoven rijden. Zij keerden hun auto en gingen achter de auto aan. Zij zagen dat de automobiliste de nodige moeite had om bochten te nemen en dat zij inderdaad slingerend reed. Zij gaven haar een stopteken.

De agenten spraken de automobiliste, een 26-jarige vrouw uit Mijdrecht, aan. Daarbij roken zij in het geheel geen alcohollucht. Wel kwam de vrouw versuft over en toen zij uitstapte, viel zij letterlijk uit de auto. Zij verklaarde medicijnen te hebben gebruikt. Daarop hielden de agenten haar aan en namen haar mee naar het politiebureau. Bij de ademanalyse bleek dat zij inderdaad geen alcohol op had. Door een arts is bloed van haar afgenomen. Uit onderzoek daarvan zal moeten blijken welke (hoeveelheden) medicijnen zij heeft gebruikt. Dit onderzoek laat enkele weken op zich wachten. Aan de hand daarvan wordt proces-verbaal tegen de Mijdrechtse opgemaakt. Haar rijbewijs is ingevorderd.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vrouw rijdt slingerend door Mijdrecht en valt uit auto

Wilnis/Mijdrecht - Een automobiliste werd op woensdagochtend 2 november aangehouden omdat zij onder invloed een auto bestuurde.Rond 10.25 uur meldde een getuige dat hij een automobiliste in Wilnis had zien rijden, die slingerend reed en kennelijk te veel had gedronken. Agenten reden vanaf Mijdrecht die kant op en zagen de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: