001 -Brouwer Transport
Rust, ruimte en overzicht voor huishoudens Uithoorn e.o.

Rust, ruimte en overzicht voor huishoudens Uithoorn e.o.


Geplaatst op: 7 januari 2019

Sinds kort hangen twee Uithoornaars levensgroot in een aantal abri’s in Uithoorn en de Kwakel. Met de vraag ‘Wil jij rust, ruimte en overzicht?’ verwijzen zij vanuit elf bushokjes naar Gelukkig op Orde. Wie zijn deze dames en waar gaat hun vraag over?

Sinds vorig jaar is het professional organizing bedrijf ‘Gelukkig op Orde’ actief in Uithoorn en omstreken. Als professional organizer, ook wel bekend als opruimcoach, helpen Pien van Barneveld en Sanne Bender mensen thuis bij het opruimen en herinrichten van ruimtes en thuiswerkplekken. Ook het opzetten en ordenen van de administratie, het onder controle krijgen van een volle agenda, het organiseren van huishoudelijke taken en het helpen organiseren van verhuizingen, behoort tot hun dienstverlening.

Bushokjes

Via hun website gelukkigoporde.nl, social media en flyers, hebben Pien en Sanne hun bedrijf geïntroduceerd. Nu komt daar een plaatselijke abri-campagne bij. De dames die allebei al jaren in Uithoorn wonen, besloten vorig jaar samen te gaan werken. Allebei zijn ze dol op de positieve effecten van een opgeruimde omgeving en volgden ze een opleiding voor professional organizing. Daarna was Gelukkig op Orde een feit.

Opgelucht

Sanne vertelt: ‘Als je aan de slag wilt met opruimen en ordenen, maar niet weet hoe je moet beginnen of er maar niet aan toekomt, dan kun je Gelukkig op Orde vrijblijvend vragen om langs te komen. Desgewenst maken we een vervolgafspraak. Dan gaat één van ons samen met de klant aan de slag met hetgeen in de gratis kennismaking is afgesproken. Dat kan bijvoorbeeld een keuken of kledingkast zijn die weer goed bruikbaar moet worden, of de administratie die weer overzichtelijk moet worden.’ Pien: ‘Vaak kan iemand na een paar keer hulp, zelfstandig verder. Soms komen we later nog eens terug om verder te helpen. Tussendoor houden we contact. En eenmaal klant, kunnen er tussendoor altijd tips gevraagd worden. Het is zo leuk om mensen te helpen om weer meer rust, ruimte en overzicht thuis te krijgen. En te zien dat dat echt oplucht. Dat is het allerleukste van dit werk! ‘


Laatst bewerkt op: 7 januari 2019 19:27

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Rust, ruimte en overzicht voor huishoudens Uithoorn e.o.

Sinds kort hangen twee Uithoornaars levensgroot in een aantal abri’s in Uithoorn en de Kwakel. Met de vraag ‘Wil jij rust, ruimte en overzicht?’ verwijzen zij vanuit elf bushokjes naar Gelukkig op Orde. Wie zijn deze dames en waar gaat hun vraag over? Sinds vorig jaar is het professional organizing … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: