001 -Brouwer Transport
2610 euro schade aan gemeentelijke eigendommen tijdens jaarwisseling Ronde Venen

2610 euro schade aan gemeentelijke eigendommen tijdens jaarwisseling Ronde Venen


Geplaatst op: 7 januari 2019

Gemeente De Ronde Venen heeft een definitief beeld van de schade aan gemeentelijke eigendommen die tijdens de jaarwisseling dit jaar zijn ontstaan. Dat is een paar honderd euro meer dan vorig jaar.

De afgelopen periode zijn onder andere in totaal 7 prullenbakken opgeblazen en 4 verkeersborden vernield. Vervanging hiervan kost respectievelijk € 350,- en € 40,- per stuk. Dit komt uit op een totale schadepost van €2610,- . Vorig jaar was dit bedrag €1910,-.

Daarnaast zijn ook eigendommen van externe vernield. Zo is er één ruit van een bushokjes gesloopt, werden er twee Post NL brievenbussen opgeblazen, is er één bord van Waternet gesloopt en werden er drie lantaarnpaalkappen kapot gemaakt.

Het geld dat met reparatie gemoeid gaat, kan nu helaas niet in andere zaken worden gestoken en het is zeer vervelend te moeten constateren dat er mensen zijn die plezier beleven aan het plegen van deze vernielingen.

Los van genoemde schade is de overgang van Oud naar Nieuw zeer rustig verlopen. Gemeente, brandweer en politie kijken op dat punt met tevredenheid terug op de jaarwisseling en danken iedereen voor zijn of haar inzet om van de jaarwisseling een feest te maken.Laatst bewerkt op: 8 januari 2019 09:48

Bron: 0297.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

2610 euro schade aan gemeentelijke eigendommen tijdens jaarwisseling Ronde Venen

Gemeente De Ronde Venen heeft een definitief beeld van de schade aan gemeentelijke eigendommen die tijdens de jaarwisseling dit jaar zijn ontstaan. Dat is een paar honderd euro meer dan vorig jaar. De afgelopen periode zijn onder andere in totaal 7 prullenbakken opgeblazen en 4 verkeersborden vernield. Vervanging hiervan kost … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: