001 -Family

Aanhouding voor straatroof in Abcoude


Geplaatst op: 3 november 2011

Abcoude - Een jongen werd op woensdagmiddag 2 november door twee jongens beroofd. Later werd één van de verdachten aangehouden.

Rond 15.30 uur fietste een 15-jarige jongen uit Baambrugge over het Indijkpad in de richting van Baambrugge. Hij zag dat een scooter met daarop twee opzittenden hem tegemoet kwam. Zij passeerden hem, maar keerden vervolgens. Zij dwongen de fietser te stoppen, dreigden hem neer te steken en wilden geld zien. De Baambrugger stond uiteindelijk een voorwerp af, waarna het tweetal in de richting van Abcoude wegreed.

Het slachtoffer fietste door naar huis, waarna de politie werd gewaarschuwd. De jongen had het kenteken van de scooter onthouden en gaf een goed signalement van de beide verdachten. Agenten gingen naar de woning van de eigenaar van de scooter, een 16-jarige jongen uit Abcoude. Hij voldeed geheel aan het signalement en werd aangehouden. Hij is naar het politiebureau overgebracht, ingesloten en in verzekering gesteld. Het onderzoek naar hem en de tweede verdachte wordt voortgezet.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Aanhouding voor straatroof in Abcoude

Abcoude - Een jongen werd op woensdagmiddag 2 november door twee jongens beroofd. Later werd één van de verdachten aangehouden.Rond 15.30 uur fietste een 15-jarige jongen uit Baambrugge over het Indijkpad in de richting van Baambrugge. Hij zag dat een scooter met daarop twee opzittenden hem tegemoet kwam. Zij passeerden hem, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: