001 -Brouwer Transport
‘Blikopener Radio’ nieuw op Radio Aalsmeer

‘Blikopener Radio’ nieuw op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 8 januari 2019

Maandag begint een nieuw radioprogramma: ‘Blikopener Radio’. Het geeft scherpte en inzicht in een tijd waarin technologische ontwikkelingen en innovaties super snel gaan. Daarnaast viert Meindert van der Zwaard donderdagavond zijn 4-jarig jubileum bij ‘Aalsmeer by Night’ en is maandagavond Job Tas de 227’e schakel aan de interviewketting van ‘Door de Mangel’.

Vier jaar Meindert van der Zwaard met ‘Aalsmeer by Night’

In 2011 begonnen Rinus en Sandra met het programma ‘Aalsmeer by Night’, wat Meindert van der Zwaard in 2014 overnam. Reden voor een feestje dus. Meindert gaat donderdag verder met het derde deel van October Eighties en draait de leukste en opmerkelijkste muziek uit het tijdperk 1980-1989. De vaste programma-items – 'De Nederlandse Top 10' (22.30 uur) en 'Oud & Nieuw' (rond 22.50 uur) – gaan even buiten dit thema om. Suggesties en verzoeknummers uit de jaren ‘80 zijn altijd van harte welkom. Bel gerust tijdens de uitzending: 0297 32 58 58, of volg 'Aalsmeer by Night' op Facebook.

‘Blikopener Radio’ opvolger ‘Uur van Puur’

Het vaste presentatieteam bestaat uit drie Aalsmeerse ondernemers: Anna Maria Mantel-Giannattasio (Puur* Events; bedrijfsuitjes, -events en -feesten), Esther Gons (NEXT Amsterdam; innovatie experts) en Lennart Bader (RadioPush; muziekindustrie). Samen verwonderen, inspireren en duiden zij de technologische wereld om ons heen. Hoe verandert technologie ons leven? Wat brengt het ons nu en in de toekomst? Wat zijn de belangrijke ontwikkelingen, nieuwe apps en apparaten? Wat is de impact ervan? We leggen het in normale taal uit en spreken interessante gasten en experts over uiteenlopende onderwerpen. Met wekelijks interessante columns van Herman Couwenbergh (online communicatie consultant), Elja Daae (social media expert), Sanne Roemen (adviseur maatschappelijke ontwikkeling) en Dimitry Vleugel (oprichter androidworld.nl). Blikopener Radio wordt iedere maandag tussen 18.00 en 19.00 uur uitgezonden op Radio Aalsmeer en is de opvolger van ‘Uur van Puur’. Terugluisteren kan via radioaalsmeer.nl

Muziekliefhebber Job Tas gast in ‘Door de Mangel’

Rechtdoorzee, afspraak is afspraak en soms een beetje zwart-wit, dat zijn de drie eigenschappen die Albert Maarse zichzelf toedichtte afgelopen maandag in ‘Door de Mangel’.

De kwekerszoon stopte met de RMTS en ging de autobranche in. Inmiddels al ruim 40 jaar bij dezelfde baas. De vader van twee kinderen en op van twee kleinkinderen heeft met motoren, schaatsen en korfbal drie grote hobby’s. “Ooit hoop ik nog eens een ‘echte’ motorreis te maken, net zoals Paul van Hooff”, aldus Maarse.
 
Ook komende maandag 15 oktober ontvangen presentatoren Mylène en Elbert Huijts en technicus Edgar van Hazendonk in hun talkshow weer een interessante gast uit Aalsmeer of Kudelstaart. Albert Maarse heeft zijn collega Job Tas gevraagd als 227egast naar de studio te komen. “Job is een echte muziekliefhebber en speelt o.a. in de band ‘Ten Beers After’. Ik wil graag van hem weten hoe het zo gekomen is dat muziek zo’n belangrijke rol speelt in zijn leven”, vertelde de Ducatiliefhebber.
 
Deze en nog vele andere vragen zullen Job aanstaande maandag vanaf 19.00 uur gesteld worden in ‘Door de Mangel’. Mocht je als luisteraar een vraag hebben, mail deze dan naar info@radioaalsmeer.nlof bel tijdens de uitzending naar de studio.


Laatst bewerkt op: 8 januari 2019 08:13

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

‘Blikopener Radio’ nieuw op Radio Aalsmeer

Maandag begint een nieuw radioprogramma: ‘Blikopener Radio’. Het geeft scherpte en inzicht in een tijd waarin technologische ontwikkelingen en innovaties super snel gaan. Daarnaast viert Meindert van der Zwaard donderdagavond zijn 4-jarig jubileum bij ‘Aalsmeer by Night’ en is maandagavond Job Tas de 227’e schakel aan de interviewketting van ‘Door … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: