001 - Homan Zonnepanelen
Open dag bij RTV Ronde Venen

Open dag bij RTV Ronde Venen


Geplaatst op: 8 januari 2019

Altijd al eens willen kijken hoe ze bij RTV Ronde Venen hun radio- en televisieprogramma’s maken? Dat kan op de Open Dag op zaterdag 26 januari. Dan zet de lokale omroep namelijk zijn deur open tussen 13.00 en 16.00 uur. Iedereen is welkom in de studio aan de Rendementsweg 10D in Mijdrecht, dat vind je achter Seats & Sofa's. Met de van radio 538 bekende Hannelore Zwitserlood, Joris Klokkers (XM radio) en natuurlijk onze eigen Andy en Thijs. Maak zelf je nieuwsberichten en hoor ze op de radio terug en kom het presenteren eens proberen. Misschien krijg je de smaak wel te pakken en besluit je na de Open Dag zelf bij de omroep aan de slag te gaan.

Ook bij de televisieafdeling kun je een kijkje nemen. Hoe werken ze er met het camerateam, waar halen ze het nieuws vandaan en je kunt zelf een filmpje opnemen en samen met de mensen van de montage er iets moois van maken. Alles verklappen doet RTV Ronde Venen nog niet, daarover kun je volgende week meer in De Groene Venen lezen.

Met de hulp van flink wat enthousiaste vrijwilligers kan RTV Ronde Venen zijn programma’s op radio, Tv en social media maken . Die zijn er op zaterdag 26 januari natuurlijk bij om je wegwijs te maken en je misschien wel zo enthousiast te maken dat je je ook wilt komen meedoen nà de Open Dag . Een fijne en nuttige hobby, waar jij en veel mensen in Ronde Venen plezier aan beleven. En het mooie is: je staat altijd vooraan als er iets bijzonders gebeurt. In elk team zoekt de omroep naar versterking: zowel bij de radio, de tv (cameramensen, reporters en editors) als de nieuwsredactie zijn extra mensen zeer welkom. En heb je iets nog niet in de vingers, dan kun je het bij de omroep leren.
RTV Ronde Venen kun je horen op 105.6 FM en zien op Ziggo (36 of 41) en KPN 1368.


Laatst bewerkt op: 8 januari 2019 09:50

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Open dag bij RTV Ronde Venen

Altijd al eens willen kijken hoe ze bij RTV Ronde Venen hun radio- en televisieprogramma’s maken? Dat kan op de Open Dag op zaterdag 26 januari. Dan zet de lokale omroep namelijk zijn deur open tussen 13.00 en 16.00 uur. Iedereen is welkom in de studio aan de Rendementsweg 10D … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: