001 -Brouwer Transport
Toekomstvisie Bovenlanden Oosteinderweg

Toekomstvisie Bovenlanden Oosteinderweg


Geplaatst op: 9 januari 2019

Samen met bewoners, ondernemers en eigenaren in het Oosteinderweggebied wil de gemeente graag een toekomstvisie opstellen. Zij worden uitgenodigd deel te nemen aan de bijeenkomsten die deze maand plaats vinden.

Deze toekomstvisie wordt ontwikkeld om de kwaliteit van de natuur en het landschap te vergroten. Daarnaast geeft het bewoners en ondernemers in het gebied een perspectief richting de toekomst.

De gemeente vindt het belangrijk om de visie samen met bewoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties uit het gebied te ontwikkelen. Als eerste worden er ‘gebiedstafels’ (werksessies) georganiseerd. De uitkomsten hiervan geven per deelgebied de richting en randvoorwaarden voor de verdere ontwikkeling aan. In een tweede ronde worden de uitkomsten van de deelgebieden samengebracht en op elkaar af te stemmen.

Praktische informatie

Op dinsdag 15 en 29 januari worden zes verschillende bijeenkomsten voor deelgebieden georganiseerd. Woont of onderneemt u in het Oosteinderweggebied, dan nodigt de gemeente u graag uit hierbij aanwezig te zien. Voor deelname kunt u zich tot zaterdag 12 januari aanmelden via projecten.aalsmeer@amstelveen.nl . Graag uw adres en telefoonnummer hierbij vermelden.  Gezien het beperkte aantal plekken per bijeenkomst, vragen wij u één persoon namens uw huishouden, bedrijf of maatschappelijke organisatie af te vaardigen.


Laatst bewerkt op: 9 januari 2019 12:41

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Toekomstvisie Bovenlanden Oosteinderweg

Samen met bewoners, ondernemers en eigenaren in het Oosteinderweggebied wil de gemeente graag een toekomstvisie opstellen. Zij worden uitgenodigd deel te nemen aan de bijeenkomsten die deze maand plaats vinden. Deze toekomstvisie wordt ontwikkeld om de kwaliteit van de natuur en het landschap te vergroten. Daarnaast geeft het bewoners en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: