001 -Brouwer Transport
Allereerste e-Crafter voor Top Movers P.A. van Rooyen

Allereerste e-Crafter voor Top Movers P.A. van Rooyen


Geplaatst op: 10 januari 2019

Maandag 31 december heeft Lennaert Bos onze verkoopadviseur van Volkswagen Bedrijfswagens, een bijzondere aflevering mogen doen aan Bram Plooy van Top Movers P.A. van Rooyen. Het was niet zomaar een aflevering. Nee, het was de allereerste Volkswagen e-Crafter.

P.A. van Rooyen is al ruim een eeuw vertrouwd in de regio, van Haarlem tot Amersfoort en van Amstelveen tot en met Utrecht. Professioneel en innovatief verhuisbedrijf. P.A. van Rooyen is één van de oprichters van organisatie Top Movers, een landelijk samenwerkingsverband van 16 vooraanstaande erkende verhuisbedrijven, verspreid over 25 vestigingen door heel Nederland.

In samenwerking met Van Essen Van Raay en Creatief Gezien ook uit Barneveld heeft Volkswagen Bedrijfswagens het voor elkaar gekregen om de e-Crafter om te toveren tot een prachtig eindproduct voor Top Movers.

Lennaert Bos zegt; En daarbij zijn wij ontzettend trots om het concept ‘zero-emission’ te kunnen voortzetten naar onze klanten toe. Tevens ook een van de hoofd reden dat Top Movers gekozen heeft voor de splinternieuwe e-Crafter van Maas Autogroep.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Allereerste e-Crafter voor Top Movers P.A. van Rooyen

Maandag 31 december heeft Lennaert Bos onze verkoopadviseur van Volkswagen Bedrijfswagens, een bijzondere aflevering mogen doen aan Bram Plooy van Top Movers P.A. van Rooyen. Het was niet zomaar een aflevering. Nee, het was de allereerste Volkswagen e-Crafter. P.A. van Rooyen is al ruim een eeuw vertrouwd in de regio, van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: