001 -Brouwer Transport
Wethouder Rein Kroon bezoekt Jachthaven Vinkeveen

Wethouder Rein Kroon bezoekt Jachthaven Vinkeveen


Geplaatst op: 12 januari 2019

Donderdag 10 januari bracht wethouder Rein Kroon een werkbezoek aan Jachthaven Vinkeveen voor een rondleiding over de haven en om kennis te maken met de eigenaar en haar visie op ondernemerschap. Wethouder Kroon geeft aan dat het bijzondere combinatie is omtrent “ een jachthaven en kunst”, het is een uitdagende en verrassende combinatie die noodzakelijk om toekomstbestendig te zijn.
 
Dit werkbezoek past in de aanpak van de gemeente om MKB- vriendelijkste gemeente te worden. Door dit bezoek wordt er een relatie opgebouwd en krijgt de gemeente informatie omtrent de dienstverlening vanuit de gemeenten. Het is tevens een mooie manier om van gedachten te wisselen over ondernemerschap in relatie tot de maatschappelijke omgeving.


Laatst bewerkt op: 12 januari 2019 16:25

Bron: #Vinkeveen -

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wethouder Rein Kroon bezoekt Jachthaven Vinkeveen

Donderdag 10 januari bracht wethouder Rein Kroon een werkbezoek aan Jachthaven Vinkeveen voor een rondleiding over de haven en om kennis te maken met de eigenaar en haar visie op ondernemerschap. Wethouder Kroon geeft aan dat het bijzondere combinatie is omtrent “ een jachthaven en kunst”, het is een uitdagende … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: