De Vinken neemt punten mee naar huis

Geplaatst op: 13 januari 2019

Afgelopen zaterdag stond de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar op het programma. De Vinken ging op bezoek bij de Haagse ploeg Dubbel Zes. Dubbel Zes heeft nog geen punten behaald. Op het eerste gezicht lijkt het dus een makkelijke pot, maar uit eerder behaalde resultaten blijkt dat het Vinkeveense vlaggenschip het altijd lastig heeft met de ploeg uit Den Haag.

In de Vinkenaanval begonnen Annick Stokhof, Roosmarijn Mooij, Rutger Woud en Gideon Leeflang; de verdediging bestond uit Dorien Verbruggen, Fenne Claassen, Jerom Stokhof en Jelle Mul. Al vrij snel wist Rutger vanachter de korf de mand te vinden met een afstandsschot. Dit kon de tegenstander ook. Na nog wat doelpunten van Dorien, Jelle en Roos stond het vrij snel 4-1 voor de Vinkeveense Suiteploeg. Voor de rust scoorden Dorien, Annick (2x) en Jerom via voornamelijk afstandsschoten en ging het team van trainer-coach Dirk van der Vliet met een nipte voorsprong van 7-8 de rust in.

Na rust scoorde Dorien vanaf de strafworpstip en ook Gideon knalde van grote afstand raak. Bijna twintig minuten heeft het 8-10 gestaan. Daarna schoot gelukkig invaller Mark de Haan raak. Richting het einde scoorden de twee ploegen om en om. Vinkendoelpunten waren van Annick, invaller Eva Hemelaar en Rutger. Bij een stand van 12-14 klonk het eindsignaal en zo nam De Vinken de punten toch weer mee naar huis.

Aanstaande zaterdag speelt De Vinken 1 tegen Tiel’72 om 15:30 in de sporthal van De Boei.

Laatst bewerkt op: 13 januari 2019 19:46

Afgelopen zaterdag stond de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar op het programma. De Vinken ging op bezoek bij de Haagse ploeg Dubbel Zes. Dubbel Zes heeft nog geen punten behaald. Op het eerste gezicht lijkt het dus een makkelijke pot, maar uit eerder behaalde resultaten blijkt dat het Vinkeveense … Lees meer »