001 -Brouwer Transport
10 years anniversary Vogelvrij Festival: uitbreiding naar 2 dagen!

10 years anniversary Vogelvrij Festival: uitbreiding naar 2 dagen!


Geplaatst op: 14 januari 2019

Vogelvrij viert dit jaar het 10 jarig bestaan en breidt uit naar twee dagen! 

Op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli kan je het hele weekend Vogelvrij los gaan op het grootste evenement van de regio. Op vrijdagavond komen de beste live-artiesten van Nederland langs op Vogelvrij Live. Op zaterdag kan je een festival verwachten zoals je van Vogelvrij gewend bent: de vetste DJ’s en live-acts van dit moment!

De organisatie van Vogelvrij wil de tiende editie groter uitpakken dan ooit! Het vogelnestje op zaterdag is al jaren vol, en na drie uitverkochte edities op rij was de uitbreiding naar een tweede feestavond op vrijdag een logische stap. De vrijdagavond wordt een echte feestavond voor een oudere doelgroep. De eerste artiest wordt deze week bekendgemaakt en behoort tot de absolute top van Nederland! 

Ook voor de zaterdag heeft de organisatie extra groot uitgepakt om de verjaardag goed te vieren. De eerste live-act wordt ook deze week bekend gemaakt en is de absolute nummer 1 van Nederland… De rest van de line-up volgt de komende weken. Ook op het festivalterrein bij het Fort bij Uithoorn komt de organisatie weer met vogelvrije verrassingen en zal er van alles te beleven zijn.

Met het bekend maken van de datum gaat ook de ticketverkoop van start. Vanaf zaterdag 19 januari gaan eerste de geluksvogel tickets en daarna de vroegevogel tickets in de voorverkoop. Vogelvrij fans van het eerst uur kunnen ook een weekender ticket kopen om beide dagen vogelvrij mee te maken. Vorig jaar waren de eerste twee staffels binnen drie uur uitverkocht. Na drie uitverkochte edities op rij is het 100% zeker dat de tickets dit jaar weer in recordtempo de deur uit vliegen.

Check de website www.vogelvrij-festival.nl en social media kanalen voor het laatste nieuws en de eerste acts! Schrijf je in voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de exclusieve ticketacties.


Laatst bewerkt op: 14 januari 2019 05:21

Bron: Ingezondens stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

10 years anniversary Vogelvrij Festival: uitbreiding naar 2 dagen!

Vogelvrij viert dit jaar het 10 jarig bestaan en breidt uit naar twee dagen!  Op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli kan je het hele weekend Vogelvrij los gaan op het grootste evenement van de regio. Op vrijdagavond komen de beste live-artiesten van Nederland langs op Vogelvrij Live. Op zaterdag … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: