001 -Brouwer Transport
Zeer geslaagd 1e legmeervogels nieuwe deco derby meidentoernooi

Zeer geslaagd 1e legmeervogels nieuwe deco derby meidentoernooi


Geplaatst op: 14 januari 2019

Niets is mooier dan een Derby voetballen, dus waarom er geen toernooi van maken?

Samen met FC Aalsmeer, RKDES en Roda 23 streden er maar liefst 24 teams om de1e NIEUW DECO MEIDEN DERBYBOKAAL!  

Het was koud, zeer koud en vooral ook nat helaas. Vooral voor de teams MO9 en MO11,  die al om 10.00 uur met hun wedstrijden moesten beginnen.  Gelukkig konden ze binnen opwarmen in een warme kantine met lekkere warme chocomel. Om 11 uur startten ook de wedstrijden van de teams MO13 t/m MO17. Veel ouders, familie en kennissen trotseerden het koude weer om de meiden aan te moedigen.

 Alle wedstrijden werden snel achter elkaar gespeeld zodat er zoals gepland om 14.15 begonnen kon worden met de prijsuitreiking:

In elke leeftijdscategorie was er voor ieder team een trofee te verdienen. Bij de meiden onder de 9 mocht het 1e team van Aalsmeer zich de beste noemen. In deze poule deden zowel Legmeervogels als FC Aalsmeer mee met twee teams.

In de categorie onder de 11 trok RKDES 1 aan het langste eind. Ook in deze leeftijdsgroep waren er 2 verenigingen met 2 teams: Legmeervogels en RKDES. Bij de MO 13 tot en met MO 17 waren er poules van 4. Teams.  Legmeervogels wist bij onder de 13 de poulewinst naar zich toe te trekken. Aalsmeer won in hun poule bij onder 15. Bij de MO 17 had RKDES gewonnen.

Na enig rekenwerk met optellen, aftrekken delen en vermenigvuldigen kwam de organisatie tot de conclusie dat de vereniging RKDES zich voor één jaar DERBY KAMPIOEN mag noemen. Gefeliciteerd!!

Al met al zeer vele lichtpuntjes gezien gedurende deze natte donkere zaterdag in januari, en zeker voor herhaling vatbaar. Wij danken FC Hoofddorp en SCW Wilnis voor het opvullen van de “gaten”  in het programma..

 et NIEUW DECO DERBY MEIDENTOERNOOI werd mede mogelijk gemaakt door Nieuw Deco B.V. Import en Export, B.P.I. Branddetectie en VZMC Management & CRM Consulting.


Laatst bewerkt op: 14 januari 2019 10:29

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zeer geslaagd 1e legmeervogels nieuwe deco derby meidentoernooi

Niets is mooier dan een Derby voetballen, dus waarom er geen toernooi van maken? Samen met FC Aalsmeer, RKDES en Roda 23 streden er maar liefst 24 teams om de1e NIEUW DECO MEIDEN DERBYBOKAAL!   Het was koud, zeer koud en vooral ook nat helaas. Vooral voor de teams MO9 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: