001 -Family

Geslaagde pompoenenspeurtocht in Aalsmeer Centrum


Geplaatst op: 2 november 2011

De pompoenenspeurtocht in Aalsmeer Centrum afgelopen zaterdag 29 oktober was weer een groot succes. Bijna 100 kinderen gingen op zoek naar de 15 verstopte pompoenen met lichtjes in de etalages van de winkels in Aalsmeer Centrum.

Vanwege het succes van vorig jaar organiseerde de winkeliersvereniging ook dit jaar weer een pompoenenspeurtocht. In vijftien winkels stonden door de marketingcommissie uitgeholde pompoenen met lichtjes. Met behulp van een plattegrondje dat opgehaald kon worden bij de speciale Halloweenkraam in de Zijdstraat konden de kinderen op zoek naar de pompoenen. Op de kraam lag ook voor alle deelnemers een zakje Halloweensnoep klaar. Tussen 13.00 en 15.30 uur was het een drukte van jewelste in de straten met kinderen en hun ouders op zoek naar de pompoenen. Ook dit jaar waren er veel verklede kinderen op pad met hun ouders. Dat leverde leuke foto's op.

90 kinderen wisten alle pompoenen te vinden. Na afloop van de speurtocht werden de prijswinnaars getrokken en gebeld. De gewonnen prijs kon zaterdagmiddag meteen opgehaald worden bij Romee Fashion. De hoofdprijs, een prachtige step, is gewonnen door Eva Neerhof uit Aalsmeer. Alle prijzen waren beschikbaar gesteld door de deelnemende winkeliers in Aalsmeer Centrum: True Fashion, Target for Guys, Lingerie v.d. Schilden, Romee Fashion, Ed Kriek Optiek, De Osdorper, Teddy's, Syphra's Studio, Bloembinderij Raymond, EKZ Makelaars, Chocolaterie Martinez, Beau Grandes, Small Talk, Waning Tweewielers, Happy B-Day en Henrita Footwear.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Geslaagde pompoenenspeurtocht in Aalsmeer Centrum

De pompoenenspeurtocht in Aalsmeer Centrum afgelopen zaterdag 29 oktober was weer een groot succes. Bijna 100 kinderen gingen op zoek naar de 15 verstopte pompoenen met lichtjes in de etalages van de winkels in Aalsmeer Centrum. Vanwege het succes van vorig jaar organiseerde de winkeliersvereniging ook dit jaar weer een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: