001 -Brouwer Transport

Start Buurtkamer Meerwijk


Geplaatst op: 14 januari 2019

Uithoorn is een Buurtkamer rijker: ook in Meerwijk kunt u terecht om met buurtgenoten een kopje koffie te drinken en samen te zijn. Zoals ook in andere wijken in Uithoorn blijkt er een behoefte onder bewoners te bestaan aan een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten.

Buurtkamer Uithoorn is samen met ‘Uithoorn voor Elkaar’ is op 10 januari jl. gestart met het organiseren van wekelijkse bijeenkomsten bij Kinderopvang Borus die een ruimte beschikbaar stelt. Tijdens de (koffie) ochtenden kunt u op een laagdrempelige manier kennis met andere bewoners  uit Meerwijk. Het is leuk om mensen uit uw omgeving te leren kennen en mogelijk komen hier nog andere initiatieven uit voort.

De Buurtkamer is iedere donderdag van 10:00 tot 12:00 uur in Borus/de Petterflat aan de Eendracht 17 (achter de basisscholen). U bent allemaal van harte uitgenodigd. Heeft u vragen? Stuur een mail naar: buurtkameruithoorn@gmail.com.

Laatst bewerkt op: 14 januari 2019 12:28

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Start Buurtkamer Meerwijk

Uithoorn is een Buurtkamer rijker: ook in Meerwijk kunt u terecht om met buurtgenoten een kopje koffie te drinken en samen te zijn. Zoals ook in andere wijken in Uithoorn blijkt er een behoefte onder bewoners te bestaan aan een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Buurtkamer Uithoorn is samen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: